Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Serveis Informatius - Ràdio Abrera

SERVEIS INFORMATIUS

amb Anabel Gómez i Óscar Navarro

ABRERA INFORMACIÓ

Els Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb Anabel Gómez i Óscar Navarro al capdavant, ofereixen  butlletins cada hora de dilluns a divendres des de les 8h fins les 20h amb tota l'actualitat d'Abrera i el Baix Nord, després dels butlletins de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), en aquest cas fins les 22h.

 

ÚLTIM AUDIO DISPONIBLE


ABRERA INFORMACIÓ

 

 

L’ENTREVISTA DEL DIA (Temporalment fora d'emissió)

També de dilluns a divendres, a les 14h l’Entrevista del Dia” ens apropa els temes més destacats de l'actualitat local, a fons, de la mà dels seus protagonistes.

 

ÚLTIM AUDIO DISPONIBLE


L’ENTREVISTA DEL DIA

 

RESUM DE LA SETMANA

Aquesta temporada incorporem un nou espai informatiu a la nostra graella, el "Resum de la Setmana". Els dissabtes i diumenges, a les 14h, els oferim un butlletí amb les notícies més destacades succeïdes a Abrera i el Baix Nord de dilluns a divendres.

 

ÚLTIM AUDIO DISPONIBLE


RESUM DE LA SETMANA

 

L’AGENDA (Temporalment fora d'emissió)

Els caps de setmana i els dies festius a Ràdio Abrera, de les 8h fins a les 20h, cada hora els oferim “L’Agenda”  després dels butlletins dels Serveis Informatius de Catalunya Informació que s'allarguen fins les 22h.

A ”L’Agenda” fem un repàs de totes les activitats lúdico-culturals que s'organitzen a Abrera i la resta de municipis del Baix Llobregat Nord.

 

ÚLTIM AUDIO DISPONIBLE


L’AGENDA

 

 

RETRANSMISSIÓ DELS PLENS

Ràdio Abrera ofereix la retransmissió en directe de tots els plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera que es poden seguir, al igual que la resta de la programació a través del 107.9 FM, a internet a www.radioabrera.cat i a través de les aplicacions mòbils.

 

ÚLTIM AUDIO DISPONIBLE


RETRANSMISSIÓ DELS PLENS

 

 

A 5 BANDES (Temporalment fora d'emissió)

Els divendres a les 20h, els oferim l“A 5 Bandes”, l’informatiu comarcal del Baix Llobregat Nord editat de forma conjunta per les emissores municipals d’Esparreguera, Olesa de Montserrat, Martorell, Sant Esteve Sesrovires i Abrera

 

ÚLTIM AUDIO DISPONIBLE


A 5 BANDES

 

 


INFORMA'T

PROGRAMACIÓ > Programes
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00