Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 00:27 h
 • Abrera Municipi Feminista! Obrim les inscripcions per la quarta Marxa Nocturna de la Dona a Abrera, que celebrarem el dissabte 9 de març, amb el lema 'Juntes farem nostra la nit'
19 Febrer
/
06 Març

ACTES 8M: Inscripcions 4a Marxa Nocturna de la Dona Abrera 2024

 Del dilluns 19 de febrer al dimecres 6 de març de 2024

 

Les inscripcions ja s’han obert, i les primeres 500 dones que formalitzin la seva inscripció tindran una samarreta commemorativa, que es lliurarà el mateix dia de la marxa. La inscripció és benèfica, té un cost de 5 euros a benefici de la Cooperativa Magranes, i  es podrà formalitzar de manera telemàtica i també de forma presencial. A continuació us oferim tots els detalls:

 

Inscripcions presencials

 • Dimecres 28 de febrer i 6 de març, de 16.00 h a 19.00 h al Servei d'Acció Social (c. Major, 3)
 • Dissabte 9 de març, de 16.00 h a 18.00 h a l'Escola Ernest Lluch (Accés pel c. d'Antonio Machado)

 

Inscripcions online

Per a més informació podeu contactar amb el Club d'Atletisme d'Abrera a través del correu electrònic clubatletismeabrera@gmail.com

 

 

Dissabte 9 de març, a l'Escola Ernest Lluch, es farà la recollida de dorsals i samarretes d'11.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 18.00 h. Seguidament, hi haurà l'actuació d'Amb Cor de Gòspel, lectura del manifest, i la sortida de la marxa es donarà a les 19.00 h.

La 4a Marxa nocturna de la dona d'Abrera compta amb un recorregut de 4 km, és oberta a totes les dones sense límit d’edat o nacionalitat. Podran acompanyar-les menors de 12 anys a càrrec, sempre que així ho necessitin i sota la seva pròpia responsabilitat, sense cap cost addicional. Els i les menors de 12 anys que acompanyin a les dones en la marxa no disposaran de samarreta ni dorsal.

 

Durant la marxa és obligatori que totes les participants portin el dorsal ben visible al pit. El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 90 minuts. Hi haurà avituallament líquid en finalitzar.

 

Com cada any, la marxa compta amb diversos patrocinadors que la fan possible i enguany alguns d’ells també estaran presents durant l’acte per acostar els seus serveis i oferir descomptes a les dones participants. Tant els comerços i empreses patrocinadores com les entitats col·laboradores, formen part de la Xarxa Violeta d’Abrera i sumen en el seu compromís i implicació per la defensa dels drets de les dones i les nenes participant en aquest esdeveniment.

 

La jornada del dissabte 9 de març es desenvoluparà de la següent manera:

 • D’11.00 h a 13.00 h i de 16.00h a 18.00 h al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch (accés per carrer d’Antonio Machado) es realitzarà l’entrega dels dorsals, les samarretes commemoratives i de les polseres lluminoses a les participants.
 • A les 18.00 h, començarem a escalfar motors, amb la lectura del manifest a càrrec de les entitats col·laboradores, i comptarem amb la participació de l’entitat “Amb cor de Gospel” que ens delectarà amb diversos temes triats especialment per la jornada. També disposarem de la representació de la Cooperativa Magranes, a qui es destinen els beneficis de la marxa.
 • A les 19.00 h, al pati de l'Escola Ernest Lluch (accés pel carrer d’Antonio Machado) arrencarà la 4a Marxa nocturna de la dona d’Abrera.
 • Consulteu el reglament de la Marxa Nocturna de les Dones 2024 fent clic aquí. 

 

Juntes hem fet nostra la nit! Més de 400 dones han participat en la tercera Marxa Nocturna de la Dona a Abrera! Gràcies, Abrera!

 

La 4a Marxa nocturna de la dona d'Abrera torna a ser solidària! Enguany els beneficis aniran destinats a la Cooperativa Magranes,  cooperativa feminista d’acompanyament a les sexualitats i afectivitats.

Els beneficis de la marxa aniran destinats a la Cooperativa Magranes, una cooperativa feminista d’acompanyament a les sexualitats i afectivitats.

L’objecte de Magranes és impulsar i desenvolupar projectes comunitaris difusors d’una cultura on la salut, els plaers, les diversitats i els afectes siguin l’eix vertebrador de les nostres relacions, incorporant la mirada feminista interseccional. Per això, generen espais formatius, preventius, terapèutics i restauratius tant personals com comunitaris, posant la centralitat en les cures, els afectes, les sexualitats i les diversitats dins del món relacional.  I amb un ferm compromís amb la cohesió social, accionen propostes amb perspectiva feminista contra les violències de gènere i les lgtbiq+fòbies, abraçant la interculturalitat contra qualsevol forma de racisme, i també es posicionen clarament davant qualsevol discriminació per raons de diversitat corporal, funcional i generacional.

 • Trobareu més informació al web de l'entitat, que trobareu fent clic aquí.

 

Vols col·laborar en la Marxa nocturna de la Dona? Pots participar com a voluntari/ària als punts de control de l'itineri

Si vols fer de voluntari/a i col·laborar en els punts de control de l’itinerari de la marxa, contacta amb clubatletismeabrera@gmail.com per oferir la teva ajuda!

 Des del Club d'Atletisme Abrera, la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ i la Regidoria d'Esports us convidem a participar en la cursa! 

Juntes farem nostra la nit! Vine, camina i participa!

 

 

 

 Abrera Municipi Feminista! Obrim les inscripcions per la quarta Marxa Nocturna de la Dona a Abrera, que celebrarem el dissabte 9 de març, amb el lema 'Juntes farem nostra la nit'


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda