Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 30/09/2022 | 00:33 h
  • Cartell de la nova edició del cicle Setembre Musical d’Abrera 2022
09 Setembre

Setembre Musical d’Abrera 2022

El mes de setembre és sinònim de música a Abrera! I és que l’arribada del nou curs porta un nou cicle del Setembre Musical 2022, una de les cites culturals més arrelades al nostre municipi. Un cop més, la programació s’estableix a la Sala Municipal d’Abrera (ps. de la Telefònica, s/n) amb dos concerts únics i imprescindibles: L’ actuació de LleidArtEnsemble i de Caïm Riba. A continuació us donem tots els detalls!

 

LleidArtEnsemble, el divendres 9 de setembre a les 22 h!

La companyia resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, LleidArtEnsemble, arriba a Abrera per presentar el seu programa Bolling&Friends. Es tracta d’un concert de cambra que barreja músiques d’arreu, des del tango argentí, al chorinho brasiler, passant pel blues americà amb ritmes africans, amb una obra del compositor Claude Bolling com a plat fort. L’objectiu del grup és fusionar a música clàssica amb la música que triomfava als Estats Units al segle XX: el jazz. I per fer-ho, es serveixen de quatre instruments: flauta travessera, piano, contrabaix i bateria. Un viatge deliciós a través de la historia de la música. No et perdis l’espectacle d’aquesta agrupació de joves músics que experimenten amb els diferents estils i ritmes, innovant i aportant un aire fresc a  l’hora que revisten les músiques d’altres mons. La cita és el proper divendres 9 de setembre a la Sala Municipal d’Abrera

 

Poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb diversitat funcional, o amb carnet de la Biblioteca.

 

Entrada General - 4,50 €

Entrada Reduïda - 2,50 €

Menors de 0 a 10 anys - Entrada Lliure


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda