Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 28/03/2023 | 13:44 h
  • Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu 26-07-21
20 Juliol

Ràdio Abrera a la piscina! "El Top" i animació amb l'equip de #BigFridayx On Air

 

Ràdio Abrera a la piscina!

Aquest mes de juliol a Ràdio Abrera tornarem a gaudir a la Piscina Municipal d'Estiu! Enguany les dates escollides són els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, de 16.00 h a les 20.00 h. Oferirem l'emissió en directe des del recinte de la Piscina Municipa d'Estiu del programa "El Top" de Ràdio Abrera, conduït per Jordi Bosquet i on totes les usuàries i tots els usuaris de l'equipament podran gaudir amb música, jocs, ball, animació i activitats. Per això comptarem amb la col·laboració, del grup de Hip Hop de les Juventudes Rocieras d'Abrera, Vive y Baila i les seves coreografies de zumba, animació amb l'equip de #BigFridayx On Air, i l'Associació Pas a Pas amb una exhibició i masterclass de ritmes llatins i caribenys.

A més, també comptarem amb la col·laboració de la Bibliopiscina de la Biblioteca Josep Roca i Bros, que funciona de dilluns a diumenge de 16.00 h a 20.00 h a la Piscina Municipal d’Estiu d’Abrera, amb jocs, llibres infantils per a adults, premsa i revistes. I els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, sortejaran un lot de regals de Ràdio Abrera entre totes les persones que facin us del servei aquell dia. Gaudiu de la música, l'animació, el ball i de lectures refrescants a la nostra piscina i amb Ràdio Abrera! Viu l'estiu a Abrera! Vine a banyar-te i diverteix-te amb nosaltres!
 
Cartell Ràdio a la piscina - Juliol 2022.jpg

 

Dimecres 20 de juliol: "El Top" i animació amb l'equip de #BigFridayx On Air
El dimecres 20 de juliol l'emissió del programa "El Top" de Ràdio Abrera es farà en directe des de la Piscina Municipal d'Estiu. Conduït per Jordi Bosquet, des de les 16 h a les 19 h ens punxarà una selecció musical dels temes que més sonen aquest estiu combinats amb clàssics de sempre. I en aquesta ocasió comptarà amb l'animació dels companys de l'equip de #BigFridayx On Aire que fins les 20h organitzaran diversos jocs, actuacions i activitats a les que les persones que hi participin podran aconseguir regals de l'emissora! Veniu, participeu-hi i divertiu-vos amb nosaltres!
 

Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu 26-07-21

 
 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda