Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 28/03/2023 | 14:42 h
  • Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu 26-07-21
06 Juliol

Ràdio Abrera a la piscina! "El Top" i masterclass de hip hop amb las Juventudes Rocieras d'Abrera

 

Ràdio Abrera a la piscina!

 

Aquest mes de juliol a Ràdio Abrera tornarem a gaudir a la Piscina Municipal d'Estiu! Enguany les dates escollides són els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, de 16.00 h a les 20.00 h. Oferirem l'emissió en directe des del recinte de la Piscina Municipa d'Estiu del programa "El Top" de Ràdio Abrera, conduït per Jordi Bosquet i on totes les usuàries i tots els usuaris de l'equipament podran gaudir amb música, jocs, ball, animació i activitats. Per això comptarem amb la col·laboració, del grup de Hip Hop de les Juventudes Rocieras d'Abrera, Vive y Baila i les seves coreografies de zumba, animació amb l'equip de #BigFridayx On Air, i l'Associació Pas a Pas amb una exhibició i masterclass de ritmes llatins i caribenys.

A més, també comptarem amb la col·laboració de la Bibliopiscina de la Biblioteca Josep Roca i Bros, que funciona de dilluns a diumenge de 16.00 h a 20.00 h a la Piscina Municipal d’Estiu d’Abrera, amb jocs, llibres infantils per a adults, premsa i revistes. I els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, sortejaran un lot de regals de Ràdio Abrera entre totes les persones que facin us del servei aquell dia. Gaudiu de la música, l'animació, el ball i de lectures refrescants a la nostra piscina i amb Ràdio Abrera! Viu l'estiu a Abrera! Vine a banyar-te i diverteix-te amb nosaltres!
 
Cartell Ràdio a la piscina - Juliol 2022.jpg

 

Dimecres 6 de juliol: "El Top" i masterclass de hip hop amb las Juventudes Rocieras d'Abrera
El dimecres 6 de juliol l'emissió del programa "El Top" de Ràdio Abrera es farà en directe des de la Piscina Municipal d'Estiu. Conduït per Jordi Bosquet, des de les 16 h a les 19 h ens punxarà una selecció musical dels temes que més sonen aquest estiu combinats amb clàssics de sempre
I a partir de les 18.30 h i fins les 20.00 h, el grup de hip hop de les Juventudes Rocieras d'Abrera ens oferiran una masterclass a la zona de gespa a la que podran unir-se totes les usuàries i usuaris de la piscina. Passaran així una estona divertida amb el ball com a protagonista!
 
Ràdio Abrera a la Piscina Municipal d'Estiu 26-07-21

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda