Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 05:55 h
26 Gener

Setmana de la Mediació. Espai "Mediació i convivència" de Ràdio Abrera

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera organitzem, un any més, la Setmana de la Mediació, que tindrà lloc des del divendres 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, fins al dimecres 26 de gener. Enguany combinem activitats presencials com ara un espectacle infantil de titelles i una carpa informativa al mercat setmanal, amb la presentació d'un vídeo sobre el nostre Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana i diverses entrevistes a Ràdio Abrera.

 

Les activitats programades es desenvoluparan complint amb totes les mesures sanitàries davant la Covid. A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! Commemoreu amb nosaltres la Setmana de la Mediació! Preneu nota!

Dimecres 26 de gener

Espai "Mediació i convivència" de Ràdio Abrera

 

Cada darrer dimecres del mes, "L'Entrevista del Dia" de Ràdio Abrera es converteix en un espai de col·laboració amb el Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera, al que parlem del servei i les activitats que s'organitzen al municipi en l'àmbit de la mediació i la convivència ciutadana.

 

També s'atenen consultes de la ciutadania que podeu fer arribar a través del correu electrònic mediacio@abrera.cat o trucant al 93 770 29 11 i deixant el vostre missatge. També pots utilitzar el formulari de contacte del web radioabrera.cat indicant a l'assumpte "Consulta sobre Mediació".

Pots escoltar tots els programes fent clic aquí.

 

A les 14.04h,  a la nostra emissora municipal al 107.9 FM, a l'app i al web www.radioabrera.cat.

 

 

Visualitzeu els vídeos del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera

Al nostre canal de Youtube al que podeu accedir fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina, podeu visualitzar els següents vídeos que hem elaborat des del Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera: 

  • "Bon veïnatge i mediació",  sobre la mediació entre veïns i veïnes i la comunitat
  • "Bon tracte familiar i mediació", sobre la mediació en l'àmbit de la família
  • "Mediació veïnal i familiar", sobre la mediació entre veïns i veïnes i entre familiars

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda