Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 17/07/2024 | 11:34 h
 • Abrera amb els autors i autores locals! Felicitem l'Eva Maria Baos i el José Luís García Herrera pels seus premis literaris
 • Eva Maria Baos, guardonada en els 33ens Jocs Florals del Raval
 • Eva Maria Baos, guardonada en els 33ens Jocs Florals del Raval

Abrera amb els autors i autores locals! Felicitem l'Eva Maria Baos i el José Luís García Herrera pels seus premis literaris

11/7/2023

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem suport als nostres autors locals. Felicitem l'Eva Maria Baos pel 3r premi a la categoria de Prosa Adults en els 33ens Jocs Florals del Raval, a Barcelona, i José Luís García Herrera, guanyador del IV Certamen Nacional de Poesía de Aldea del Rey, premi “Valentín Villalón”. Enhorabona! 


Eva Maria Baos, guardonada en els 33ens Jocs Florals del Raval

L’abrerenca Eva Maria Baos ha estat una de les guanyadores dels 33ens Jocs Florals del Raval. L'escriptora ha aconseguit el 3r premi a la categoria de Prosa Adults. Els premis es van lliurar el 21 de maig passat a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona. Els Jocs Florals del Raval estan organitzats per l’Associació Institut de la Promoció de la Cultura Catalana amb la col·laboració del Districte de Ciutat Vella i el Museu Marítim de Barcelona.  El certamen, que ja s’ha convertit en una tradició cultural del barri i en un referent pels amants de la creació literària, premia els treballs de temàtica lliure, en poesia o en prosa, que exaltin els valors humans i la convivència, en les categories d’adult i juvenil. 

 

Eva Maria Baos, guardonada en els 33ens Jocs Florals del Raval 

 

José Luis Garcia Herrera, guanyador del IV Certamen Nacional de Poesía de Aldea del Rey 

El poeta i escriptor abrerenc José Luis Garcia Herrera, ha obtingut recentment un nou reconeixement. En aquesta ocasió, l’Ajuntament d’Aldea del Rey, a Ciudad Real, ha donat a conèixer el guanyador del IV Certamen Nacional de Poesía de Aldea del Rey, premi “Valentín Villalón”, dotat amb 1.000 euros i que, per unanimitat, ha estat concedit al nostre autor local, per la seva obra ‘Las sandalias del forastero’.

 

El lliurament del premi “Valentín Villalón” i la presentació del llibre 'Las sandalias del forastero' de l'abrerenc tindrà lloc el pròxim dissabte 5 d’agost a les 21.00 h, durant la celebració del recital poètic musical ‘Poesía en el Palacio’ que se celebrarà a l’esplanada del Palacio de Clavería d'Aldea del Rey.

 

L'escriptor abrerenc José Luis Garcia Herrera. Foto: Ajuntament de Barcelona

Foto: Ajuntament de Barcelona

 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera felicitem l'Eva Maria Baos i el José Luís García Herrera, pels seus darrers premis i reconeixements literaris!

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies