Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 20:07 h

El proper diumenge 4 de setembre, gaudirem de la Verema Solidària al Celler de Can Morral del Molí!

26/8/2022

Gaudim de la verema solidària del celler de Can Morral del Molí! El proper diumenge 4 de setembre, el Celler de Can Morral del Molí organitza una verema solidària, que es duu a terme cada any en un municipi diferent de Catalunya. En aquesta ocasió, s’ha triat el Celler de Can Morral del Molí. Des de l'Ajuntament d'Abrera col·laborem i donem el nostre recolzament a l'organització de la iniciativa, amb suport logístic.


 

Verema Solidària 2022

La Verema Solidària es fa cada any en un municipi diferent de Catalunya. És una iniciativa solidària que neix amb l’objectiu de recolzar projectes socials que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social al territori català. Sota el lema “Talla amb la pobresa i l’exclusió social”, entre finals d’agost i primers d’octubre, s’organitza una activitat de verema a diferents cellers que inclou collita de raïm a mà, píndoles de coneixement sobre les peculiaritats de cada celler, tast de vins i un dinar.

 

Així, el proper diumenge 4 de setembre, la verema solidària es durà a terme al Celler de Can Morral del Molí. Encara resten algunes places disponibles i per inscriure'us i fer els vostres donatius us podeu adreçar al web de l'acte, a la part inferior d'aquesta pàgina, o fent clic aquí. El preu de l'entrada és de 40 € i els col·laboradors i col·laboradores tindran accés gratuït. 

 

El proper diumenge 4 de setembre, gaudirem de la verema solidària al Celler de Can Morral del Molí!

 

Sota el lema “Talla amb la pobresa i l’exclusió social”, s’organitza una activitat de verema a diferents cellers que inclou collita de raïm a mà, píndoles de coneixement sobre les peculiaritats de cada celler, tast de vins i un dinar

La verema solidària 2022 està patrocinada pel Celler de Can Roca i es va fer la seva presentació al Palau Robert. La campanya es tanca a la primavera següent amb la presentació dels vins de la Verema Solidària i amb activitats de tast i maridatge que compten amb la presència de personatges reconeguts dins del món del vi i la gastronomia.

 

Des del celler de Can Morral del Molí ens han convidat per assistir-hi a la Verema Solidària del proper diumenge 4 de setembre a les instal·lacions del celler, a la Masia de Can Morral del Molí s/n - Ctra. BV-1202, d’Ullastrell a Olesa de Montserrat, molt a prop del barri de Santa Maria de Vilalba d'Abrera.

 

El proper diumenge 4 de setembre, gaudirem de la verema solidària al Celler de Can Morral del Molí!

 

Un celler familiar, amb molta història!

Aproximadament des del segle XV, la masia ha estat habitada per la família Morral, passant de generació en generació, dedicant-se al conreu de la vinya i l'olivera. Treballen amb la voluntat de mantenir el paisatge agrari i els cultius tradicionals. El conreu és totalment ecològic, treballant amb el màxim respecte cap a la terra i centrant-se en l'agricultura regenerativa amb algunes aplicacions biodinàmiques.


Les vinyes envoltades de bosc, són de les varietats Tempranillo, Chardonnay, Garnacha negra, Muscat, Xarel·lo, Sumoll i Macabeu, amb vinyes d’entre 60 i 80 anys d'antiguitat. Per tota la finca hi ha disseminades oliveres de la varietat Becaruda, oliveres centenàries i autòctones de la zona.


Des del celler s’elabora un vi sense additius i amb mínima intervenció, cuidant de tot el procés, des de la vinya fins a l'ampolla.

 

Recordem, el proper diumenge 4 de setembre, el Celler de Can Morral del Molí organitza una verema solidària. Per a més informació de la iniciativa podeu consultar els webs veremasolidaria.org i cellercanmorral.cat

El proper diumenge 4 de setembre, gaudirem de la verema solidària al Celler de Can Morral del Molí!

El proper diumenge 4 de setembre, gaudirem de la verema solidària al Celler de Can Morral del Molí!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies