Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 05/12/2023 | 14:47 h
  • Participem a la primera trobada dels òrgans de govern d’Àuria grup

El nostre alcalde, Jesús Naharro, participa en la primera trobada dels òrgans de govern d’Àuria grup

10/5/2022

El dimarts 3 de maig, els òrgans de govern d’Àuria es van reunir a les instal·lacions de la cooperativa a Sesoliveres, Igualada, en una primera trobada amb l’objectiu de fomentar la coneixença i establir ponts de col·laboració i suport en un marc de diàleg de la governança de les 3 entitats principals d’Àuria Grup. El nostre alcalde, Jesús Naharro, va participar-hi com a patró de la Fundació Àuriafil.


Aquesta ha estat una trobada molt esperada per parts dels tres òrgans de govern que, en les seves respectives reunions, van valorar la necessitat d’establir un nexe d’unió entre el Consell Rector escollit per l’Assemblea de socis i sòcies de la Cooperativa- i els Patronats d’Àuria Fundació i Àuriafil.

 

El Patronat d'Àuriafil va estar representat per les persones nomenades pel Patronat d’Àuria Fundació i pels cinc alcaldes del Baix Llobregat NordJesús Naharro, alcalde d’Abrera; Miquel Solà, alcalde de Collbató; Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera; Miquel Riera, alcalde d’Olesa de Montserrat; i Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve de Sesrovires- que formen part d’aquest òrgan, en representació dels municipis fundadors de l’antiga Fundació Fil i actualment de la nova Fundació.

La trobada es va centrar en la coneixença dels representants i d’una presentació de les activitats i els equips de treball de les tres entitats, a càrrec dels directors de les entitats, Albert Piñol, Marta Mateu i Jordi Minguito.


Visita de les instal·lacions de la cooperativa


Posteriorment, la comitiva va visitar les instal·lacions de la cooperativa i l’itinerari d’inserció sociolaboral d’Àuria Fundació, cloent la trobada amb l’agraïment a tots els membres que -de forma altruista- aporten coneixement i compromís als projectes des de la governança.

L’acompliment de la nostra missió compartida per generar oportunitats de creixement personal i de transformació social per la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat a l’Anoia, al Baix Llobregat i a tots els territoris on actuem és l’objectiu que ens uneix com a entitats vinculades. Des d’aquest paradigma, la suma de l’esforç col·lectiu és clau per construir un futur millor, mitjançant els suports i els serveis, les polítiques de transformació social i les activitats empresarials que desenvolupem.

 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies