Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 13:22 h

Atenció! Cancel·lem les Festes de Cap d'Any per l'augment de contagis de la Covid-19

20/12/2021

Des de l'Ajuntament d'Abrera informem que a causa de la situació actual d'increment de contagis per la Covid-19, cancel·lem les Festes de Cap d'Any per tal d'evitar riscos en concentracions festives prolongades i multitudinàries en espais tancats. La salut és cosa de tothom!


Cancel·lem les Festes de Can d'Any a Abrera

 

 

  • Consulteu tota la informació sobre les activitats nadalenques al nostre municipi fent clic aquí.


La Salut és cosa de tothom!

Des de l'Ajuntament d'Abrera fem una crida a la ciutadania per seguir amb responsabilitat i civisme les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció i contenció de la Covid-19. Recordem que les mascaretes, sempre que s’utilitzin correctament, juntament amb la distància de seguretat respecte d’altres persones, la higiene de mans freqüent i la ventilació d'espais són mesures de protecció eficaces per contenir la Covid-19 i evitar rebrots. També és imprescindible seguir les directrius de les autoritats sanitàries. La salut és cosa de tothom!

 

El nostre alcalde, Jesús Naharro, agraeix a les veïnes i veïns d'Abrera l'esforç realitzat els darrers mesos: “Voldria agrair a tots i totes la ciutadania abrerenca, a tota la població, a la comunitat educativa, a tots els professionals, a totes les nenes, nens i joves, a tota la gent gran per la seva resistència, la seva capacitat d’adaptació i, sobretot, el gran esforç per tal de superar aquesta crisis sanitària tan extensa. Ara més que mai hem de continuar unint esforços. Hem de continuar mantenint els tres eixos principals; mascareta, higiene de les mans i distància social, sobretot a les entrades i sortides dels centres escolars, per tal de minimitzar les xifres que tenim en el nostre municipi. Hem de continuar fent esforços perquè Abrera s’ho mereix, sobretot les persones; totes els/les veïns/nes que estem treballant per a aconseguir-ho i ho aconseguirem”.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies