Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 06:27 h
  • CASAL DE JOVES

Ep! Al Casal de Joves d'Abrera gaudim de diverses activitats. Tria la teva, vine i no t'ho perdis!

24/11/2021

Atenció, joves d'Abrera! Des de la Regidoria de Joventut estem duent a terme durant el mes de novembre diverses activitats al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1), com el torneig de tenis taula, els tallers de grafitti, cuina i moltes més! Us hi esperem!


Al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) trobareu diverses activitats gratuïtes per tots els gustos i edats, que es duen a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Us convidem a participar–hi!

 

Digues La Teva

 

Al Casal de Joves oferim activitats amb les propostes que venen de les demandes directes dels i les joves del municipi, amb molt bona acollida!

 

 

TALLER DE CUINA: EL SECRET D’UNA BONA TRUITA

El divendres 12 de novembre va tenir lloc al Casal de Joves el 'Taller de cuina: el secret d'una bona truita', taller pensat principalment per posar en contacte a adolescents (potser per primer cop) amb el món de la cuina, donar idees creatives individualitzades segons gust personal en la realització d’una truita, compartir un espai de trobada al casal.

 

 

TORNEIG DE TENIS TAULA

 El divendres 19 de novembre, de 17 h a 20 h, vam organitzar un torneig de tenis taula al Casal de Joves. El nostre alcalde, Jesús  Naharro, i el regidor de Joventut, Alfred Delgado, van fer entrega dels trofeus als guanyadors. Moltes gràcies a tothom per la participació!

El regidor, Alfred Delgado, ha posat en relleu la bona acollida de l'activitat per part dels i les joves: “La valoració, com sempre, per part del jovent, és molt positiva perquè es tracta d’una activitat que ells mateixos van escollir a través d’un programa que tenim al Casal de Joves que es diu ‘Digues la teva’ i van escollir fer un torneig de ping- pong. Justament, el que hem fet és preparar-ho, juntament amb els participants. La acollida ha estat molt bona, adient i com cal amb els joves que han volgut participar. Després del campionat, hem fet una petita entrega de trofeus (del primer i segon classificat i la resta de classificats se’ls hi donat la seva corresponent medalla). És interessant que quan els joves estiguin una mica cansats d’estudiar a casa puguin venir al casal de joves, ja que tenim un munt d’activitats perquè s’ho passin bé per intentar que s’oblidin del temps dedicat tant a l’institut com el temps d’estudi a casa. A més, el Casal de joves és la casa dels joves”.

 


Tallers i monogràfics

Hi ha tallers trimestrals estrella, com manga i còmic i hip hop, i hi ha una oferta més amplia de nous tallers de 2 h o 1 h de temes d’interès juvenil per a tots els gustos i edats.

Alguns els escollim amb criteri tècnic i altres a través d’un procés participatiu (Digues la teva), que són propostes que surten directament dels i les joves. Tenim una pissarra al Casal de joves i en posarem una altra a l’Institut Voltrera per tal de recopilar totes les inquietuds juvenils i tenir una capacitat de resposta a les seves demandes més eficaç i ràpida.

 

 

TOTS ELS DILLUNS, DIMECRES I DIJOUS

HORA: 18.30 h – 20.30 h/ 20-21h/18.30-19.30 h

 

TALLER DE HIP-HOP I, II, III I IV

Taller d’introducció i perfeccionament a la dansa Hip-Hop. Aprèn i descobreix les noves coreografies.

 

 

TOTS ELS DIMARTS I DIJOUS

HORA: 18.00 h - 20.00 h

TALLER DE MANGA I CÒMIC

 Taller de manga i còmic per a tots els joves i joves amb ànima de dibuixants!

 

TALLER DE LETTERING

El dimecres 10 de novembre vam dur a terme el Taller de Lettering, que consisteix en la pràctica de dibuix manual de diferents tipografies amb l’objectiu de: desenvolupar arts gràfiques manuals, descobrir el Lettering. L'objectiu de l'activitat és compartir la pràctica d’aquesta art, seguir desenvolupant la psicomotricitat fina, i el desenvolupament de l’art estètic. Gràcies a tothom per la participació!

 

 

 

TALLER DE GRAFFITI

El divendres 19 de novembre, un nombrós grup de joves va gaudir del Taller de graffiti, en el qual van poden aprendre i posar en pràctica l’aprés al Taller de lettering, amb l’objectiu de fomentar les arts creatives, donar un espai de creació artística, preparar als joves per a la posterior decoració del Racó Artístic del Casal. L'activitat es va dur a terme a l'amfiteatre del Casal de Joves.

 

 

DIMECRES 24 DE NOVEMBRE

HORA: 18.00 h – 22.00 h

AUTODEFENSA: LLIURES I SENSE POR

(Grup de 12 a 17 anys i grup de 18 a 35)

 

Taller amb l’objectiu de donar poder a les persones envers la seva capacitat d’autodefensa davant d’una agressió física, fomentar l’exercici físic, descobrir secrets de les arts marcials, fomentar la seguretat personal. Es durà a teme al Gimnàs de l'Escola Ernest Lluch.

 

                                                                              activitats del mes de novembre del Casal de Joves

 

                                                                                         

Espai de trobada


DIMECRES 24, DIJOUS 25 I DIVENDRES 26 DE NOVEMBRE

HORA: 18.00 h – 19.30 h

DECORA LA TEVA TOTE BAG FEMINISTA

 

Decorarem bosses de roba amb motiu del Dia internacional per a l’erradicació de les violències vers les dones (25 N) amb missatge antiviolència masclista, feminista o  de motivació lliure. L'activitat es farà el dimecres 24 de novembre al passeig de l'Estació, el dijous 25 de novembre al Casal de Joves (pl. del Rebato) i el divendres 26 de novembre al parc de l'Skate (ps. de l'Església).

Farem xapes amb missatge d’antiviolència masclista, i farem un mural de lliure expressió i recordatori del significat i la necessitat del 25 N. L’objectiu d’aquesta activitat és oferir un canal d’expressió creativa a la veu d’antiviolència masclista de les i els  joves i de la ciutadania. Farem servir pintures, roba, plantilles, pinzells, cartons, màquina de fer xapes i paper mural.

 

TOTS ELS DIES

HORA: 17.00 h – 20.00 h

Racó artístic: atrapa-somnis

És un espai estàtic al qual poden venir els i les joves quan vulguin a dur a terme projectes creatius amb material. Aquest mes serà atrapa-somnis (es comprarà material per a poder-los crear). Cada mes tindrà nou material i es realitzaran tallers de la temàtica del mes anterior. Material: llana, filferro, fil macramé, plomes de colors, boletes de colors.

 

                                                                              activitats del mes de novembre del Casal de Joves

 

 

Més activitats

 

 XERRADA: RELACIONS SALUDABLES A LES XARXES

 

El dimecres 10 de novembre, el Casal de Joves va acollir la xerrada "Relacions saludables a les xarxes", un tema molt actual que ens afecta a totes i tots, i especialment als i les joves, ja que vivim un moment marcat per un canvi en les maneres de relacionar-nos, que cada cop estan més condicionades per les xarxes socials i el món digital.

 

DISSABTE 20 DE NOVEMBRE

HORA: 10 h a 13 h

CONCURS DE PUZLES


Organitzat per l'Associació de comerciants d’Abrera i amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, el dissabte 20 de novembre va tenir lloc al Casal de Joves un concurs de puzles per parelles.

ACTIVITATS DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT AL CASAL DE JOVES

 

 

DIMARTS, QUINZENALMENT

HORA: 16.30 h – 19.30 h

 REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL DEL CONSELL COMARCAL

Cada dos dimarts (quinzenalment) rebem l’Anna, la referent d’ocupació del Baix Llobregat Nord, al Casal de Joves d’Abrera per ajudar els i les joves a decidir-se en qüestions sobre el futur laboral i/o educatiu. Actualment el format és online. Cal demanar cita prèvia al Casal de Joves.

 

 

Les activitats de Joventut, a Ràdio Abrera

 Per repassar totes les activitats programades per al mes de novembre des del Servei de Joventut també podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 02/11/21 fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la inferior d'aquesta pàgina.

                                                         

 

Contacteu amb el Servei de Joventut!

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través de diversos canals:

  • PIJ La Garsa a l'email pij.abrera@abrera.cat o al telèfon T.686 253 157
  • Al Casal de Joves, a la pl.del Rebato 1, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, trucant al telèfon T.93 770 43 34 i a l'email joventut@abrera.cat
  • A l'Instagram del Casal de Joves d'Abrera@casaldejovesabrera

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies