Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 10:38 h

Aquest mes d'octubre posem en marxa diversos cursos formatius en la nostra aposta per la formació de la nostra ciutadania

11/10/2021

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera hem engegat les darreres formacions i cursos pels últims mesos de l'any. Així, el proper dimecres 13 d'octubre iniciarem la formació Fem comptes, excel bàsic. Ja el dilluns 25 d'octubre s'iniciarà la formació presencial de Neteja de superfícies i el curs d'Especialistes en neteja. D'altra banda, hem realitzat la formació Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials, en format digital i hem engegat el curs de Vetllador/a escolar, a les aules de promoció econòmica. 

I per primera vegada a Abrera, durant el mes d'octubre impartirem el tercer nivell d'ACTIC en format en línia.

 

Consulteu seguidament tota la informació sobre les properes formacions i en quines dates està previst dur-les a terme. Apunteu-vos!


Durant els darrers quatre mesos de l'any des de l'Ajuntament tenim previst realitzar un total de 10 cursos formatius. En total, durant l'any 2021 des del Departament de Promoció Econòmica hem programat 21 cursos formatius. Fins al mes de setembre ja hem impartit 13 d'aquestes formacions de les quals s'han beneficiat 151 persones, un 60% de les quals han estat dones d'entre 16 i 65 anys. 

 

Enguany, la major part dels cursos s'han realitzat de manera telemàtica a causa de les mesures de prevenció davant la Covid-19. En aquests moments estem treballant per recuperar la presencialitat a les formacions que impartim a Abrera. Des de l'Ajunament animem i convidem a totes les persones que busquen feina o bé volen millorar o ampliar la seva formació, perquè participin dels cursos gratuïts que organitzem!

 

 

Consulta l'oferta de cursos que impartirem al darrer trimestre de l'any

 • Del dilluns 20 de setembre i fins al mes de novembre, en horari de 9 h a 14h, duem a terme el curs d'Atenció a persones dependents en domicili a les aules de promoció econòmica.
 • Del 4 al 20 d’octubre, de 9 h a 12 h, us oferirem el curs de Vetllador/a escolar, a les aules de promoció econòmica.
 • Els dies 1 i 4 d’octubre, en horari de 13 h a 17 h, realitzarem la formació: Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials, en format digital.  
 • Del 13 al 27 d’octubre, en horari de tarda de 15.30 h a 18.30 h, realitzarem la formació: Fem comptes en Excel en format on line.

Cartell formació Fem Comptes, Excel Bàsic.jpg

 

 • Del dilluns 25 d'octubre al dijous 23 de desembre, organitzem la formació de Neteja de superfícies, en format presencial a les aules de promoció econòmica.

Formació de Neteja de superfícies 

 

 • Del 25 d'octubre al 15 de desembre, de 9 h a 14 h, durem a terme el curs d'Especialistes en neteja, a les aules de promoció econòmica.
 • Durant el mes d'octubre, de 16 h a 19 h, organitzem el curs d'ACTIC III, en format en linia. 
 • Al novembre (dies per determinar), en horari de matí de 9 h a 14 h, farem el curs de Carretoner/a a les sales de la Casa de Cultura.
 • Del 8 al 12 de novembre, també de matí de 9.30 h a 12.30 h, durem a terme el curs: Prepara’t per l’entrevista de feina a les aules de promoció econòmica.
 • I finalment al novembre (dia per determinar), de 15 h a 19 h, realitzarem el darrer curs de Manipulació d’Aliments, també a les sales de la Casa de Cultura.

  

Des del departament de Promoció Econòmica treballem amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi

 

Més informació i inscripcions

Per a consultar tota la informació sobre aquests cursos, així com per formalitzar les inscripcions, us podeu adreçar directament al Departament de Promoció Econòmica, ubicat a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), trucar al T. 93 770 01 02 en horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres 16.30 h a 19 h o per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies