Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 20/06/2024 | 18:14 h
  • agenda esports

Abrera amb l'esport! Consulteu les competicions esportives del cap de setmana del dissabte 9 i el diumenge 10 d'octubre de les entitats abrerenques

8/10/2021

A continuació podeu consultar el calendari dels partits que han estat facilitats per les entitats esportives i que disputen l'Agrupació Esportiva Abrera, el Club Bàsquet Abrera i el Club Frontennis Abrera, aquest cap de setmana el dissabte 9 i el diumenge 10 d'octubre

 

A Abrera aquest cap de setmana es juguen diversos partits al Camp Municipal de Futbol (c. Pallejà s/n) i al Pavelló d'Esports Municipal (ps. de l'Església, 22). Preneu nota i donem suport als equips abrerencs!


Abrera, amb l'esport!  A continuació podeu consultar quins són els calendaris de les competicions facilitats per les entitats esportives abrerenques amb els partits que es disputaran aquest cap de setmana el dissabte 9 i el diumenge 10 d'octubre de 2021.

 

Agrupació Esportiva Abrera

 

 

PARTITS A CASA

 

AE ABRERA - PARTITS A CASA 9 I 10 D'OCTUBRE

 

PARTITS FORA

 

AE ABRERA - PARTITS FÓRA DE CASA 9 I 10 D'OCTUBRE

 

 

 

Club Bàsquet Abrera

 

PARTITS A CASA

CLUB BASQUET ABRERA - 9 i 10 d'octubre

 

 

Club Frontenis Abrera

El passat dissabte, el Club Frontenis Abrera es jugava el ser primer o segon del seu grup. La fita era complicada i més visitant les instalacions de Bonaire a Terrassa. El Club Natacio Terrassa no ho va permetre. Va alinear als seus millors jugadors, com si es tractés d'una final i quasi que ho era, ja que ambdós clubs volíem esquivar al Pelotari Santa Coloma en Semifinals.


Finalment, Terrassa es va imposar en els 3 encontres. Tots ells molt disputats, en total varen ser quasi 3 hores i mitja de partides, quasi totes al límit per temps. Molt a prop d'emportar-se una victòria varen està Joan Grau i Marc Esteve, però finalment varen caure en el set de desempat, tot i fer un partit espectacular contra Cristian Viñarás (número 1 del ranking a Catalunya) i Dani López ( 1 cop campió d'Espanya i 3 cops campió de Catalunya).


Queda la última jornada de tràmit contra el Frontenis Igualada el proper dissabte 17 d'octubre a les 16 h a Igualada.

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies