Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 24/05/2024 | 12:25 h

El proper divendres 27 d'agost es durà a terme una nova campanya de vacunació de la Covid-19 al mòdul extern del CAP d'Abrera

Els veïns i les veïnes d'Abrera a partir de 12 anys podran iniciar la seva pauta de vacunació en horari de 9.00 h a 13.00 h

23/8/2021

El CAP d'Abrera (c. Manresa, 9-15) acollirà el proper divendres 27 d'agost una nova jornada de vacunació per tal d'agilitzar l'accés a la vacuna contra la Covid-19 als veïns i veïnes del nostre municipi. La jornada, impulsada pel Departament de Salut, està adreçada a persones a partir de 12 anys i es durà a terme al mòdul extern del CAP del nucli urbà, el divendres 27 d'agost en horari de 9.00 h a 13.00 h, amb l'administració de la primera dosi. No caldrà cita prèvia, però des del centre sanitari, es demana a la ciutadania que faci la seva reserva d'hora a través del web www.vacunacovid.catsalut.gencat.cat.   

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem recordant la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 i fem una crida a la ciutadania per seguir-les amb responsabilitat i civisme. La salut és cosa de tothom! 


Al CAP d'Abrera (c. Manresa, 9-15) es durà a terme una nova jornada de vacunació, dins una nova estratègia per accelerar la vacunació de la Covid amb la intenció d'arribar al setembre amb el màxim de persones vacunades per ajudar a fer més segura la tornada a l'escola, als centres de formació i a la universitat. No caldrà cita prèvia, però des del centre sanitari, es demana a la ciutadania que faci la seva reserva d'hora a través del web www.vacunacovid.catsalut.gencat.cat.   

 

La vacuna contra la Covid-19 s'administrarà al mòdul extern del CAP d'Abrera, el proper divendres 27 d'agost en horari de 9 h a 13 h

 

En el cas d'Abrera, la vacuna s'administrarà al mòdul extern del CAP d'Abrera el divendres 27 d'agost, i aquest dia no es realitzaran les proves habituals a l'equipament sanitari.

 

Per vacunar-se, només caldrà seguir els següents passos:

 • Sol·licitar hora a través del web habitual: www.vacunacovid.catsalut.gencat.cat. (OPCIÓ PREFERENT I RECOMANADA!)
 • Adreçar-se al mòdul extern de l'ambulatori abrerenc el proper divendres 20 d'agost dins l'horari establert (de 9.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 19.00 h)
 • Presentar el DNI i/o tarjeta sanitària.
 • Els i les menors d'entre 12 i 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare, tutor o tutora legal.

 

La vacuna que s'administrarà a Abrera és la Pfizer, i es podrà iniciar i completar aquesta pauta de vacunació, segons les indicacions del personal sanitari.

 

 

Els veïns i les veïnes d'Abrera que tinguin 12 anys o més, podran iniciar el proper divendres 27 d'agost, la seva pauta de vacunació amb Pfizer

 

En total, a tot Catalunya s'han habilitat 25 centres de vacunació amb franges horàries d'accés lliure, sense cita prèvia.  Podeu consultar la llista fent clic aquí.

 

Malgrat tot, es recomana demanar cita prèvia per facilitar l'organització dels centres de vacunació fent clic aquí.  

 

 

Des de l'Ajuntament recordem la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció davant la Covid-19 com l'ús de mascareta, distància de seguretat i higiene de mans, i fem una crida a la ciutadania perquè les compleixi amb responsabilitat i civisme.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera continuem recordant la importància d'extremar les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 i fem una crida a la ciutadania per seguir-les amb responsabilitat i civisme:

 • Reduir la interacció social
 • Mantenir la distància de seguretat entre persones
 • Utilitzar la mascareta
 • Rentat de mans freqüent amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic
 • Ventilació d'espais

 

Podeu consultar les mesures vigents en aquests moments a Abrera fent clic aquí.

 

 

La salut és cosa de tothom!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies