Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 12:19 h

Gaudim d'una trepidant sessió d'Spinning a la plaça de Rafael Casanova!

8/6/2021

Abrera amb l'esport! La plaça de Rafael Casanova va acollir el dissabte 5 de juny al matí una nova Marató d'Spinning a l’aire lliure, que vam organitzar des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera amb la col·laboració de SAFIS Sports. Després de l'èxit de l'anterior convocatòria, celebrada el 2019, enguany hem tornat a gaudir una sessió d'Spinning gratuïta animada per monitors, amb bona música, molt de ritme i l'aforament complet, amb 50 participants. L'activitat es va dur a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Moltes gràcies a totes i tots!

La Marató d'Spinning es va dur a terme des de les 9.30 h a les 12 h del matí i va tenir una durada de 2 hores i 30 minuts. Hi podien participar un total de 50 persones, mitjançant inscripció prèvia, i l'aforament va quedar complet.

 

El regidor d'Esports, Jordi Moreno, ha valorat molt positivament l'activitat, que es va dur a terme amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19. El regidor ha agraït "l'alta participació i la bona acollida per part de la ciutadania. Les sensacions i opinions dels participants van ser molt bones".

 

Propostes ben planificades i segures

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha explicat que "volem posar a l'abast de la ciutadania tot un ventall cultural i de l'esport, amb una visió garantista respecte a les mesures sanitàries actuals, amb un redisseny i readaptació de les activitats i els espais d'oci perquè la ciutadania d'Abrera gaudeixi del seu lleure i de la pràctica de l'esport, amb propostes ben planificades i segures".

 

Spinning al CAM
Si us agrada l'spinning, us recordem que el Centre Aquàtic Municipal (CAM) ofereix classes d'spinning, amb sessions de dilluns a dissabte. Més informació al mateix Centre Aquàtic Municipal, trucant al telèfon: 93 770 51 00 i a l'email de l'equipament esportiu municipal feu clic aquí.

 

A Abrera fem esport, fem salut!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies