Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 13/04/2024 | 15:38 h
 • Obrim inscripcions pel Taller formatiu online 'Fiscalitat per a associacions'
 • Cartell curs de formació ACTIC II

Vols ampliar la teva formació? Obrim les inscripcions pel curs de preparació ACTIC nivell 2, que començarà el dilluns 14 de juny

2/6/2021

Dins l'oferta formativa del nostre departament de Promoció Econòmica pel 2021, es troba el curs de preparació ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologia de la Informació i la Comunicació) de nivell 2 que realitzarem de manera telemàtica del dilluns 14 de juny al dimecres 30 de juny. Si voleu realitzar les inscripcions, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica, trucant al T.93 770 01 02 o enviar un email a promocioeconomica@abrera.cat.

Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera us oferim el curs de preparació ACTIC nivell 2 que es durà a terme del dilluns 14 de juny al dimecres 30 de juny, els dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 19 h.. Es tracta d'una formació online que permet acreditar competències en matèria de la tecnologia de la informació i comunicació. Es valorarà tenir el certificat ACTIC 1 o haver realitzat el curs amb anterioritat. 

 

Si voleu realitzar les inscripcions, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica (1a planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h. També podeu trucar al T.93 770 01 02 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat.

 

Cartell curs de formació ACTIC II.jpg

 

Oferta completa dels cursos

Des del departament de Promoció Econòmica treballem amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. Aquest any la proposta formativa ha començat amb cursos on line. A continuació podeu consultar el detall de cadascun d'aquests cursos. Preneu nota!

 

Els cursos que han començat durant el primer quadrimestre són els següents 

 • Curs d’Activitats de gestió administrativa de 920 h. (informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria... i pràctiques en empreses). Aquest curs té el diploma de certificat de professionalitat. Ha començat al gener i finalitzarà a l’octubre de 2021.
 • Curs d'Auxiliar de magatzem, amb formació teòrica, pràctiques en empresa i el carnet de carretilles elevadores. Del 12 d'abril al 31 de juliol de 2021
 • Curs de monitors i monitores de lleure que es realitza en format telemàtic. Del dijous 29 d'abril al dijous 3 de juny de 2021
 • Curs de Tall i envasat d'aliments amb formació teòrica i 85 h de pràctiques en empreses. Del dimarts 25 de maig al divendres 2 de juliol.

 

 

D'altra banda la formació anual inclourà diferents cursos adreçats a aquelles persones que vulguin acreditar els seus coneixements informàtics, com els cursos per preparar l’Actic (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) de nivell I, nivell II i nivell III i cursos per aprendre a utilitzar l’Excel.

 

Enguany es torna a oferir la formació d'idiomes amb un curs d’anglès de nivell intermedi, a banda del curs de monitor/a de lleure i vetlladors escolars. Com novetat organitzarem un curs de teleoperadors/atenció al client, una formació de 120 h amb pràctiques en empreses.

 

I a l’últim trimestre de l'any, quan la formació s'espera que torni a ser presencial, s'organitzarà la formació d’especialistes en neteja i un curs de formacio d'atenció a persones dependents. També està previst organitzar cursos per obtenir diferents carnets: el carnet de carretilles elevadores i manipulació d’aliments.

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies