Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/09/2021 | 06:13 h

NOTÍCIES

  • Commemorem el Dia Internacional de la Família! De famílies n'hi ha tantes com realitats diverses. I la teva família, com és?
  • Commemorem el Dia Internacional de la Família! De famílies n'hi ha tantes com realitats diverses. I la teva, com és?

Commemorem el Dia Internacional de la Família! De famílies n'hi ha tantes com realitats diverses. I la teva, com és?

15/5/2020

Les famílies són una prioritat per l'Ajuntament d'Abrera. Durant el confinament hem passat molt de temps en família, moment que s'han establert i adaptat noves dinàmiques familiars, compartint majors moments en família i superant de forma conjunta el repte que aquest estat d’excepcionalitat ha suposat. Avui divendres, 15 de maig, és el Dia Internacional de la Família, en el que es reconeix el paper fonamental que tenen en la societat i especialment, en l’educació dels fills i les filles. Enguany doncs, amb major èmfasi, volem posar en valor tota la tasca realitzada per totes les famílies i la fortalesa demostrada vers la situació que se'ns ha presentat i sacsejat.

En els últims anys la tipologia de famílies ha evolucionat. La família tradicional de pare, mare i fills i filles ha quedat obsoleta, tot i que encara des de molts àmbits socials i educatius es sol representar i considerar el concepte de família des d’aquest únic model que no visibilitza a la resta i per tant, no les integra. Calen referents adequats per aquestes noves realitats que alhora, acompanyen i afavoreixen valors de respecte vers la pluralitat.

 

En aquest sentit, educar en la normalització de la diversitat és fonamental per a que infants amb situacions familiars fora de la norma tradicional no sentin que són diferents, sinó membres d’una opció més dins del gran ventall de models de famílies existents. Alhora també és una manera d’obrir la ment a la resta d’infants per a què puguin créixer sense limitacions i esquemes preestablerts.

 

Envian's la foto de la teva família!

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Família ens agradaria conèixer com és la teva. Envia'ns la teva fotografia familiar al següent email: dones.igualtat@abrera.cat

 

L'enviament de la fotografia suposa la cessió dels drets d'imatge i l'autorització a la difusió pels canals comunicatius de l'Ajuntament d'Abrera.  Publicarem el recull que en fem de totes elles per mostrar les diverses realitats familiars que conviuen a Abrera.

 

I recorda, la teva família és única, exactament com la resta. Animeu-vos a participar i a fer-vos visibles!

 

Qui és la familia? Crea la teva!

 

A més, us proposem una activitat que podeu fer amb els vostres fills o filles per jugar a representar la família. Qui és la família? Hi podeu incloure pares, mares, avis, germans, amics, parelle, cangurs i, per què no, també les vostres mascotes!

 

A la part inferior de la pàgina trobareu dos videos que hem penjat al nostre canal de Youtube amb el tutorial del Familiari que us ajudarà en la creació de la vostra família pas a pas i també amb una selecció de recomanacions literàries que han fet des de la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

Mireu-los i passeu una bona estona jugant en família!

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies