Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 18/04/2021 | 20:58 h

NOTÍCIES

  • ESCOLES Platón
  • ESCOLES Josefina Ibáñez
  • ESCOLES Ernest Lluch

    + 1

  • Ampliem el servei de transport escolar per a l'alumnat de batxillerat de l'Institut Voltrera

El període de preinscripció escolar d'infantil, primària i secundària queda ajornat amb motiu de l'Estat d'alarma per la propagació del SARS-COV-2

18/3/2020

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha comunicat a l'Ajuntament d'Abrera que no es durà a terme la preinscripció escolar fins que es pugui dur a terme "en condicions de normalitat".

La suspensió de les classes i tancament dels centres educatius pel coronavirus, des dels 0 anys fins a la universitat, havia fet impossible continuar amb les portes obertes i visites a escoles i instituts que alguns centres educatius ja havien començat o havien de dur a terme, justament, aquestes properes setmanes.

 

Tenint en compte això, i també la situació de confinament, Educació ha optat per posposar la preinscripció al segon cicle d'infantil, primària i secundària (des de P3 fins a ESO i Batxillerat) fins que la situació es normalitzi. 

 

El calendari publicat fixava la preinscripció escolar entre el 23 de març i l'1 d'abril, amb el sorteig per desempatar el 5 de maig i les matriculacions del 16 al 22 de juny.  

 

Justament, aquest mateix dimarts s'ha anunciat que s'ajorna el calendari de la selectivitat, prevista entre el 9 i l'11 de juny, però sí que es manté la realització de la prova en el marc de les PAU 2020, davant les mesures adoptades per evitar la propagació del coronavirus. Properament s'informarà de les noves dates de celebració de la prova.

  

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos! 

Atenció! Seguiu els canals de comunicació municipals per tenir la informació sobre la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2:

web abrera.cat
xarxes socials Twitter @AbreraInforma i Instagram @abrerainfo.
Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM i radioabrera.cat.
També directament al teu mòbil o tauleta a les aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies