Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 11/05/2021 | 10:25 h

NOTÍCIES

  • agenda
  • Festa Carnestoltes 2020

Activitats programades a Abrera la setmana del 28 de febrer al 6 de març de 2020

28/2/2020

La commemoració del Dia de les Dones, el 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, cinefòrum jove i torneig de LOL, el carnaval de Santa Maria, balls per a la gent gran, el Dia d'Andalusia de les Juventudes Rocieras i tallers per a infants, joves i famílies. No et perdis les activitats d'Abrera del 28 de febrer al 6 de març!

Divendres 28 de febrer

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

Al Casal de Joves, hi ha tarda de consola, es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, i hip hop, i de sis a vuit hi haurà assaig per al torneig del joc de rol League of Legends que es celebrarà l’endemà.

A les deu de la nit, a l’auditori del Centre Polivalent hi haurà un cinefòrum jove amb la projecció de la pel·lícula “Mandy de Panos Cosmatos”, triada a les xarxes socials.

 

Dissabte 29 de febrer

De dotze a dues, al Parc de Can Morral, BigTour col·labora en la presentació oficial de la Crazy Jump Race, l’autèntica carrera boja que organitza Xous per gravar el seu vídeo promocional. L’activitat és gratuïta i hi haurà circuït de més de 120 metres amb proves d’humor amarillo i wipeout, carrera joves prop per a joves de 15 a 35 anys i carrera familiar per a totes les edats.

De sis de la tarda a nou del vespre hi ha ball per a la gent gran al Casal Social de Can Vilalba.

Al Casal de Joves: de sis de la tarda a nou del vespre es celebra el primer torneig del joc de rol League of Legends, dinamitzant per Abraham Galván. I de vuit del vespre a deu de la nit, al Casal de Joves, es farà el taller de dj.

 

Diumenge  1 de març

Durant tot el matí el gimnàs de l’Escola Francesc Plató Sartí acull la celebració del Dia d’Andalusia de les Juventudes Rocieras d’Abrera amb missa rociera, actuacions del Coro Rociero “Nuevos Comienzos” i els grups de l’escola de dansa Juventudes Rocieras, master-class de salsa i bachata amb Manu Reel, i degustació de migues i carn en salsa.

A dos quarts de dotze, al Casal Social de Santa Maria de Vilalba, arrencarà la Rua de Carnestoltes pels carrers del barri, seguida de la cremada del Carnestoltes, concurs de disfresses amb lliurament de premis i pica pica per a tothom.

A les sis, la Sala Municipal acollirà la quarta representació del 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera a càrrec de l’Associació Teatral “El Partiquí” que representarà l’obra “Fargo” dels gemans Coen.

De sis de la tarda a nou del vespre hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 2 de març

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimecres 4 de març

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer i el taller a l’Hotel d’Entitats.

A les sis, a la Casa de Cultura, es farà el taller “Dona i Cos” dins els actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

I també a les sis es farà el curs de defensa personal femenina al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch a càrrec de l’instructor Gustavo Baco.

 

Dijous 5 de març

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 6 de març

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

A les sis, la Casa de Cultura acollirà l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest a càrrec de l’alumnat de l’Institut Voltrera, lectura i entrega de premis del segon Concurs de Relats per a Dones del grup de reflexió Ánfora i l’Associació Abrera contra la violència de gènere, i actuació musical, i s’inaugurarà l’exposició “Pioneres, treblladores i dones” que es podrà visitar fins el 31 de març.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 2 de març hi haurà tarda de jocs de taula i s’oferirà el servei d’assesorament ocupacional del Consell Comarcal.

Dimarts 3 de marçes farà el taller de manga i còmic.

Dimecres 4 de març hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 5 de març es faran els tallers de manga i còmic i dj, i tarda de tennis taula.

Divendres 6 de març hi haurà tarda de consola, es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, i hip hop.

Per a més informació i inscripció als tallers cal adreçar-se al Casal de Joves, enviar un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucar al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies