Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/01/2022 | 16:03 h

NOTÍCIES

  • agenda
  • Festa Carnestoltes 2020

Activitats programades a Abrera la setmana del 14 al 21 de febrer de 2020

14/2/2020

Networking, venda d'entrades de la segona Festa de Carnaval, teatre familiar, monòleg, Mercat de Segona Mà i l'obertura del Casal de Joves els caps de setmana, ball del Casal d'Avis, clubs de lectura de la biblioteca, Carnestoles Infantil, Jam Session i classes de defensa personal femenina i tallers per a infants, joves i famílies. No et perdis les activitats d'Abrera del 14 al 21 de febrer!

Divendres 14 de febrer

De nou a dues l’auditori del Centre Polivalent acollirà el Networking empresarial “Vols potenciar el teu negoci?” dins el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” del Baix Llobregat Nord.

Coincidint amb Sant Valentí, a dos quarts d'onze del matí, a la Sala Municipal, els alumnes de 4r d'ESO i 1r de Batxillerta de l'Institut Voltrera podran gaudir i reflexionar amb el monòleg "No solo duelen los golpes" a càrrec de Pamela Palenciano.

A les cinc de la tarda, a l’Hotel d’Entitats, es farà una nova sessió de l’activitat de Salsa amb Nadons que imparteix la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas Loli Blanco recomanda per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

Al Casal de Joves, a la tarda, es fan els tallers d’art 3D per a videojocsm, cuina multicultural sense pares i hip hop.

 

Dissabte 15 de febrer

Amb motiu de la inauguració de l’obertura del Casal de Joves els caps de setmana, de nou a dues s’organitza un Mercat de Segona Mà al Centre Polivalent del Rebato amb la participació dels combos de l’Escola Municipal de Música i els grups de joves del buc d’assaig del Casal de Joves.

Al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch es farà la venda anticipada de la segona Festa de Carnaval que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a partir de les onze de la nit al gimnàs de l’Escola Francesc Platón i Sartí. De 10h a 15h es farà la venda exclusiva per a residents d’Abrera, i de 17h a 20h la venda general. L’aforament és limitat i l’horari de venda es veurà alterat si s’exhaureixen les entrades disponibles.

De vuit del vespre a deu de la nit, al Casal de Joves, es farà el taller de dj.

 

Diumenge  16 de febrer

A les dotze del migdia, a la Sala Municipal, hi haurà teatre infantil i familiar de la mà de La Xarxa d’Espectacles d’Abrera. La companyia Veus Veus oferirà una versió del conte “La Bella i la Bèstia”.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 17 de febrer

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimarts 18 de febrer

A dos quarts de dotze, al Casal d’Avis, es farà una nova sessió de l’Espai Nap Buf a càrrec de Mercè Bonastre.

A les cinc de la tarda es reunirà a Ràdio Abrera el Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Josep Roca i Bros per comentar el llibre “Anna ànec: el campament dels misteris” de Care Santos amb la moderació de Rosa Gordillo. Posteriorment s’emetrà la sessió a l’espai “L’Entrevista del Dia” de Ràdio Abrera.

 

Dimecres 19 de febrer

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

A les sis es farà el curs de defensa personal femenina al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch a càrrec de l’instructor Gustavo Baco.

També a les sis es reunrià el Club de Lectura d’Adults de la Biblitoeca Josep Roca i Bros, amb la moderació de Silvia Llorente que aquest mes comentarà la novel·la “Por encima de la lluvia” de Víctor del Árbol.

 

Dijous 20 de febrer

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 21 de febrer

A dos quarts de cinc de la tarda, a la plaça de Pau Casals, es celebrarà el Carnestoltes Infantil amb danses esbojarrades i animació.

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

A les deu de la nit, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una nova Jam Session de l’Escola Municipal de Música juntament amb el grup Abrecedaris oberta a tothom.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 17 de febrer hi haurà tarda de jocs de taula i s’oferirà el servei d’assesorament ocupacional del Consell Comarcal.

Dimarts 18 de febrer es farà el taller de manga i còmic.

Dimecres 19 de febrer hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 20 de febrer es faran els tallers de manga i còmic i dj.

Divendres 21 de febrer hi haurà tarda de consola, es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, cuina multiculral sense pares, i hip hop, i de sis a vuit tindrà lloc l’assaig del torneig del joc de rol League of Legends que tindrà lloc el dissabte 29 de febrer.

 

Per a més informació i inscripció als tallers cal adreçar-se al Casal de Joves, enviar un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucar al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies