Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 18:23 h

NOTÍCIES

  • agenda esports
  • Calendari partits AE Abrera 8 i 9 de febrer a casa
  • Calendari partits AE Abrera 8 i 9 de febrer fóra de casa

Competicions esportives de les entitats abrerenques

7/2/2020

Consulteu els partits que disputen aquest cap de setmana del 8 i 9 de febrer les nostres entitats esportives com ara el Club Esporitu Futsal Abrera, l'Agrupació Esportiva d'Abrera, l'Abrera Gimnàstic Club, el Club Bàsquet Abrera i el Club Frontenis Abrera.

A continuació podeu consultar els partits que les diferents entitats abrerenques han comunicat que disputen els dies 1 i 2 de febrer de 2020:

 

Calendari Club Esportiu Futsal Abrera

 

Avui divendres a les 7 e la tarda el  Club Esportiu Futsal Abrera realitzarà la primera reunió de la nova secció de l'Equip Veterà oberta a tothom qui vulgui informar-se.  El Club Esportiu Futsal d'Abrera continua obrint el camp esportiu a tota la població d'Abrera i ara organitza a les oficines del club la primera reunió de la nova secció de l'Equip Veterà de l'entitat.  Aquesta reunió estarà oberta a tots els veïns d'Abrera que vulguin participar o informar-se de la gestió i posada en marxa de la nova secció. Des del Club Esportiu Futsal d'Abrera es vol convidar a tothom, ja que, tal com apunten des del club, "aquest nou projecte va prenent forma i entre tots farem que sigui una realitat".

 

A continuació podeu consultar el calendari dels partits programats per aquest cap de setmana:

 

Calendari partits a casa CE Futsal Abrera 08-09 febrer 2020.jpg

Calendari partits fora CE Futsal Abrera 08-09 febrer 2020.jpg

 

Agrupació Esportiva Abrera

Calendari partits AE Abrera 8 i 9 de febrer a casa

Calendari partits AE Abrera 8 i 9 de febrer fóra de casa

 

Abrera Gimnàstic Club

Les gimnastes de l'Abrera Gimnàstic Club participen aquest diumenge a la 1a Fase de la Copa Catalunya de les categories de Base individual i per equips.  que es celebra a Hostalets de Balenyà.

 

 

Calendari Club Bàsquet Abrera

 

Calendari partits CB Abrera 08-09 febrer 2020.jpg
 


Club Frontenis Abrera

Després de l'èxit en el Campionat per Equips i del Master's de Pilota Olímpica, torna la competició per parelles en modalitat de lenta. Aquest cap de setmana es fa una lligueta prèvia per definir categories. El Club Frontenis Abrera participa amb dues parelles.
La parella 1, formada per Jonathan Alonso, Raul Gonzalez, Manuel Martinez i Isidre Ricart, es jugarà la classificació a Roquetes contra el Pelotari Santa Coloma, Independents Bac de Roda i C.N. Terrassa.
La parella 2, formada per Aitor Tena, Javier Vetoret, Diego Rey i Óscar Martínez, s' enfrontaran a dues parelles independents de Bac de Roda a la pista de Sant Feliu de Codines.

 

 

 

 
 
 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies