Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 21:54 h

NOTÍCIES

  • agenda
  • Festa Carnestoltes 2020

Activitats programades a Abrera la setmana del 7 al 14 de febrer de 2020

7/2/2020

La venda d'entrades de la Festa de Carnaval, el XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, accions informatives dels Pressupostos Participatius, el ball del Casal d'Avis, el Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència, un networking empresarial, classes de defensa personal femenina i tallers per a infants, joves i famílies. No et perdis les activitats d'Abrera del 7 al 14 de febrer!

Divendres 7 de febrer

A les cinc de la tarda, a l’Hotel d’Entitats, es farà una nova sessió de l’activitat de Salsa amb Nadons que imparteix la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas Loli Blanco recomanda per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

Al Casal de Joves, a la tarda, es fan els tallers d’art 3D per a videojocsm, cuina multicultural sense pares i hip hop.

 

Dissabte 8 de febrer

De deu del matí a vuit del vespre, al Casal de Joves, es farà la venda anticipada de la Festa Jove de Carnaval que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a partir de les onze de la nit al Gimnàs Municipal. El preu és de 3€ l’entrada general i 2€ pels que tinguin el carnet del Casal de Joves. L’aforament és limitat.

 

Diumenge  9 de febrer

A les sis de la tarda tindrà lloc la segona representació del 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera a la Sala Municipal amb l’obra “Un home amb ulleres de pasta” a càrrec de la Companyia Impuls Teatre de Molins de Rei. .

També a les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 10 de febrer

A dos quarts d’onze i a dos quarts de dotze es faran sessions de Bhealthy Postpart i de Bhealthy Embaràs al Centre Polivalent.

A dos quarts de quatre es farà el taller de defensa personal per a joves al Pavelló d’Esports Municipal.

A les vuit hi haurà les classes de hip hop per a dones al Centre Polivalent.

 

Dimarts 11 de febrer

De deu a dos quarts d’una s’instal·larà una carpa informativa del procés de Pressupostos Participatius 2019-2020 al mercat setmanal.

i a les set, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una sessió informativa oberta a tota la població.

Dimarts a dos quarts de dotze la Sala Municipal acollirà la conferència “100tífiques” amb motiu del Dia Internacional de la Nena i la Don a la Ciència.

A dos quarts de dotze, al Casal d’Avis, es farà una nova sessió de l’Espai Nap Buf a càrrec de Mercè Bonastre.

A les set de la tarda, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una sessió informativa del procés de Pressupostos Participatius 2019-2020 oberta a tota la població.

 

Dimecres 12 de febrer

D’onze a una es farà el taller de postpart al Casal d’Avis.

De cinc a dos quarts de set s’oferirà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer a l’Hotel d’Entitats.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Nena i la Dona la Ciència, a dos quarts de sis es farà el taller infantil “La ciència és femenina” a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

A les sis es farà el curs de defensa personal femenina al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch a càrrec de l’instructor Gustavo Baco.

 

Dijous 13 de febrer

D’onze a una es farà el taller d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

Divendres 14 de febrer

De nou a dues l’auditori del Centre Polivalent acollirà el Networking empresarial “Vols potenciar el teu negoci?” dins el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” del Baix Llobregat Nord.

A les cinc de la tarda començarà a l’Hotel d’Entitat l’activitat de Salsa amb Nadons a càrrec de la professora de balls caribenys de l’Associació Pas a Pas i recomanada per a famílies amb nadons de fins a 2 anys.

 

A les tardes, al Casal de Joves:

Dilluns 10 de febrer hi haurà tarda de jocs de taula i s’oferirà el servei d’assesorament ocupacional del Consell Comarcal.

Dimarts 11 de febrer es farà el taller de manga i còmic.

Dimecres 12 de febrer hi haurà tarda de consola, el casal de joves en anglès i tallers de hip hop i introducció a la llengua japonesa.

Dijous 13 de febrer es faran els tallers de manga i còmic i dj, i hi haurà tarda de tennis taula.

Divendres 14 de febrer hi haurà tarda de consola, i es faran els tallers d’art 3D per a videojocs, cuina multiculral sense pares, i hip hop.

 

Per a més informació i inscripció als tallers cal adreçar-se al Casal de Joves, enviar un correu a l’adreça joventut@abrera.cat o trucar al 93 770 43 34.

 

Més informació

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.abrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies