Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 16/05/2021 | 21:41 h

NOTÍCIES

  • El Club Frontenis Abrera jugarà per al tercer lloc del Campionat de Catalunya per Equips

El Club Frontenis Abrera jugarà per al tercer lloc del Campionat de Catalunya per Equips

20/1/2020

El pròxim diumenge 26 de gener, l'equip d'Abrera haurà de competir per a la tercera plaça del Campionat, després de ser derrotat per 2 partits a 1 pel Club Natació Terrassa en una semifinal molt igualada que es va decantar a favor dels Egarencs en el desempat de l’últim partit. L'enfrontament era molt complicat i els abrerencs disposaven d'un equip molt equilibrat i molt competitiu.

En el primer partit s’enfrontaven Raúl Cots i Jordi Jover per part d’Abrera envers Albert Domínguez i Biel Vaghi. Els d’Abrera s’imposaven per 2 sets a 0, havent de remuntar en ambdues ocasions un marcador inicial advers. Finalment, en ambdós jocs, Raúl Cots podia imposar el seu sòlid joc des del fons de la pista i donava el primer punt a Abrera amb parcials de 13-15 i 13-15. Marcador que mostra la igualtat.

 

Amb un punt al sarró pels d’Abrera, el segon partit enfrontava a Vicens Sellarès i Sergio Jiménez per part de Terrassa, contra Jose Juan Cuesta i Aitor Tena per part d’Abrera. Partit duríssim amb un joc molt constant i sense treva al fons de la pista, amb intensos intercanvis de pilota. El primer joc se l’anotava Terrassa per 15 punts a 11. Després del primer set molt intens, el segon començava amb la mateixa tònica, cops i més cops des del fons de la pista que anaven minant el físic dels jugadors. Finalment, per físic i amb algun que altre cop de sort, Terrassa s’emportava el segon joc i partit per 15 a 6, que no reflecteix la duresa d’aquest set.

 

Amb la semifinal empatada a una victòria per cada equip, els abrerencs, Adrià Cano i Javier Vetoret tenien la molt difícil tasca de guanyar a Dani Lopez i Pol Dalmases, campions de Catalunya per parelles en 4 ocasions i sots campions en una, en els últims 5 campionats. La gesta era més que difícil. El partit s’iniciava amb un joc a l’atac per part dels d’Abrera que va sorprendre el joc més conservador dels de Terrassa posant-los al capdavant en el marcador. No obstant això, el bon ofici i experiència dels egarencs, els va fer remuntar el marcador i posar-se amb una molt còmoda posició per guanyar el set, però els d’Abrera, amb molta empenta aconsegueixen empatat a 14, l’últim i definitiu punt, els de Terrassa s’imposaven en el primer joc per un ajustat 15-14. En el segon joc, els d’Abrera varen baixar un punt la intensitat, conscients que tot i haver de donar-ho tot, havien de guardar per un possible joc de desempat. Els de Terrassa es posaven per davant en el marcador des del primer punt, tot i anar a remolc tot el set, els d’Abrera varen desplegar tot el seu millor joc i aconseguien una remuntada quasi èpica i s’adjudicaven el segon set per 14-15. Tot es jugava en un últim set de desempat a 10 punts. Com en el segon, la solidesa i experiència dels de Terrassa, va donar-los avantatge en el marcador, els d’Abrera, que ho havien donat tot en el set anterior, s’enfonsaven físicament. Intentant un joc molt ofensiu, provaren cops guanyadors que no varen donar resultat i acabaven perdent per 10-0 en el desempat.

 

Diumenge vinent, 26 de gener a les 9:00 als Frontons de Bac de Roda, el Club Frontenis Abrera lluitarà per al tercer lloc, amb el perdedor de la semifinal que enfronta a Sant Martí de Sesgueioles i el Pelotari Santa Coloma.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies