Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 23/09/2021 | 20:28 h

NOTÍCIES

  • L’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí organitza per mares i pares de tot el municipi el taller ‘Lectura divertida i lúdica’

L’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí organitza per mares i pares de tot el municipi el taller ‘Lectura divertida i lúdica’

16/10/2019

Per què no els agrada llegir? Quan han de començar a llegir les nenes i els nens? Aquestes i altres preguntes es comentaran al taller ‘Lectura divertida i Lúdica’, que l’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí organitza pel proper mes de novembre a l’escola per a mares i pares.

El taller anirà a càrrec de Víctor Martínez, logopeda del Centre Mireia Martínez d’Abrera, i tindrà lloc a l’escola abrerenca (Salvador Espriu, 3) el dijous 14, el dimarts 19, i el dijous 28 de novembre i el dimarts 3 de desembre, de 17 h a 18 hores.

 

Durant el taller s’oferiran eines a les mares i pares per fomentar la lectura i es tractarà l’evolució i dificultats en la lectura i quina connotació li donem. Hi ha 25 places disponibles.

 

Per a més informació, adreceu-vos al despatx de l’AMPA de l’Escola Francesc Platón i Sartí els dimarts de 9 a 10 hores, o bé podeu trucar al telèfon 93 770 15 17 o enviar un email a l’adreça ampafpsabrera@gmail.com.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies