Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/06/2021 | 13:07 h

NOTÍCIES

  • Abrera estrena el divendres un Cicle de Flamenc amb l'actuació de Chicuelo
  • Abrera estrena el divendres un Cicle de Flamenc. Maria José Llergo
  • Abrera estrena el divendres un Cicle de Flamenc. Los Aurora

Abrera estrena el divendres un Cicle de Flamenc amb l'actuació de Chicuelo

14/10/2019

L'Auditori del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) acollirà un cicle de concerts de flamenc, organitzat per l'Ajuntament d'Abrera i el Taller de Músics. Els concerts es realitzaran aquest divendres 18 d'octubre, el divendres 8 de novembre i el dijous 5 de desembre de 2019 a partir de les 21.30 hores.

El cicle començarà aquest divendres amb l'actuació de Juan Gómez ‘Chicuelo’, un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc i, al mateix temps, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Chicuelo ha estat guitarrista habitual, entre d'altres, de Miguel Poveda i Duquende, amb els que ha realitzat nombroses gires per Europa, Japó i els Estats Units. La bulería "No te puedo encontrar", tema central de la pel·lícula Blancanieves, va guanyar el Premi Goya 2013 a la millor cançó original. El tema és una creació de Chicuelo amb lletra del director del film, Pablo Berger.

 

El segon concert, el divendres 8 de novembre, anirà a càrrec de María José Llergo, cantaora cordovesa establerta a Barcelona que el darrer any s'ha erigit com una de les veus revelació de la nova generació del flamenc. A les seves lletres es barregen contemporaneïtat i tradició. Llergo canta sobre l'amor, la tristesa i la incomprensió. El seu esperat disc de debut, de la mà de Sony Music, veurà la llum en breus.

 

El darrer concert del cicle de flamenc a Abrera el protagonitzarà el grup Los Aurora, el dijous 5 de desembre de 2019, que reuneix un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics. El jove cantaor Pere MartínezMax Villavecchia al piano, Javi Garrabella al baix i Joan Carles Marí a la bateria. Acompanyats pel ball de José Manuel Álvarez presentaran una aventura musical que viatjarà per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques. El grup ja ha realitzat diverses gires nacionals i internacionals per presentar el seu primer disc. 

 

Venda d’entrades

Les entrades pel cicle de Flamenc es poden adquirir a l'Auditori del Centre Polivalent el mateix dia del concert a partir de les 20.30 h. Poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca. 

Entrada General 4,30 € 
Entrada Reduïda 2,55 €

No us perdeu el nou cicle de flamenc a Abrera!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies