Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 20/09/2021 | 08:38 h

NOTÍCIES

  • Activitats d'infància pel mes de setembre de 2019

Arrenquem el mes de setembre amb una gran proposta d’activitats adreçades als i les nostres infants

27/8/2019

Després de les vacances d’estiu, la millor manera d’arrencar la nova temporada i el posterior nou curs escolar és amb moltes activitats per gaudir del temps lliure amb els amics i les amigues i les famílies. A continuació us detallem totes les propostes lúdiques que hem preparat des de l’Ajuntament d’Abrera per als i les més petits i petites.

Reprenem la nostra agenda d’activitats després de l’estiu! Comencem el mes de setembre amb el Casal d’Estiu que es realitzarà del dilluns 2 de setembre al dimarts 10 de setembre, ambdós dies inclosos, en horari de 9 h a 13 h a l’Escola Francesc Platón i Sartí. Més activitats i disbauxa per a tots els nostres menuts i menudes!

 

Continuem el dissabte 7 de setembre amb una gran Festa d’Acomiadament d’Estiu de 12 h a 14 h a la plaça de Pau Casals. L'activitat comptarà amb un karaoke familiar i una festa de l'escuma. És una activitat adreçada als i les infants i les seves famílies. Es recomana portar roba de bany.

 

 

Parlant de les activitats mensuals que organitzem al nostre municipi, els dimecres 18 i 25 de setembre organitzem el Taller de Postpart d’11 h a 13 h i els dijous 29 i 26 de setembre oferirem el Taller d’Educació Maternal en el mateix horari, adreçat a dones a partir 6 mesos de gestió i dones en postpart. Ambdues propostes es realitzaran al Casal d’Avis. Recomanem visita prèvia amb la llevadora abans d’iniciar ambdós tallers.

 

D’altra banda, els divendres 13, 20 i 27 de setembre reprendrem els tallers de BHealthy Postpart de 10.30 h a 11.30 h i de BHealthy Embaràs d’11.30 h a 12.30 h. Ambdues propostes s’organitzen a la Sala 2 del Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1). I els mateixos dies organitzem un Taller Dinàmic de Música i Ritme en Família de 17.30 h a 18.30 h a la Sala d’Estudis del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1). En aquest taller coneixerem ritmes i músiques de diferents indrets del món: llatins, africans, d'Amèrica del nord. És una activitat dirigida a infants a partir de 8 anys i les seves famílies.

 

Xerrada mensual

Un cop al mes organitzem la xerrada “Com podem consolidar la vida familiar i laboral?” que en aquesta ocasió serà el dimecres 18 de setembre de 18 h a 19.30 h a la Sala d’Estudis del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1). La xerrada tracta de donar una sèrie de pautes i consells per tenir cura de la nostra vida familiar i laboral. Valorarem les nostres agendes sobre el temps lliure, la presència familiar i la vida laboral i si això correspon amb el que sentim fer realment. Anirà a càrrec de la coach infantil i familiar Meritxell Palou.

 

Inscripcions

Per a realitzar les activitats cal inscripció prèvia. Es poden realitzar de dilluns a divendres al matí, de 10 h a 14 h i les tardes de dimecres, de 16 h a 18 h, al Centre Polivalent (pl. del Rebato,1), per telèfon trucant al 93 770 43 34 o a través de l'adreça de correu electrònic del Departament d'Infància (fent clic aquí). Per formalitzar les inscripcions dels tallers de Postpart i d’Educació Maternal les persones interessades s’han d’inscriure a través del CAP.

 

Totes les activitats són gratuïtes.

 

T’hi esperem!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies