Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/06/2021 | 13:08 h

NOTÍCIES

  • Reciclatge de mobles vells
  • Calendari d'Andròmines
  • Detectem abocaments de residus a diferents llocs del nostre municipi

    + 1

  • Detectem abocaments de residus a diferents llocs del nostre municipi

A l'agost continuem oferint el servei de recollida de mobles vells i andròmines

7/8/2019

Si et vols desfer d'un moble vell, no el deixis al carrer! Demà dijous 8 d'agost a primera hora del matí des de l'Ajuntament d'Abrera tornem a oferir el servei de recollida de mobles vells i andròmines per tal que totes i tots els nostres veïns i veïnes puguin desfer-se de manera correcta dels trastos vells que ja no utilitzen.

Recordem que des de l'Ajuntament d'Abrera realitzem la recollida d'andròmines (mobles i trastos vells) el segon i últim dijous de cada mes. A primera hora del matí deixeu les andròmines davant de casa vostra (o al costat dels contenidors d'escombraries) sense obstaculitzar el pas i l’empresa encarregada de la seva gestió passarà a recollir-les. Així doncs la propera recollida d'aquests trastos vells serà demà dijous 8 d'agost a primera hora del matí.

 

Fora d’aquests dies sempre podeu portar les andròmines a la Deixalleria Municipal, ubicada al carrer de Sant Ermengol, 15, al Polígon Industrial Sant Ermengol. La deixalleria permet fer una recollida selectiva de residus per la seva posterior valorització, tractament i recuperació, d’aquelles fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

 

Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme per tal d’evitar l'abocament d'andròmines i residus per mantenir un entorn net i agradable per a tothom, respectuós amb el medi ambient.

 

A Abrera cuidem del medi ambient i del nostre entorn!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies