Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 02/08/2021 | 09:04 h

NOTÍCIES

  • Justícia

Demanem a la Generalitat l’inici de les obres per millorar de forma urgent els jutjats de Martorell

30/7/2019

El nostre Alcalde, Jesús Naharro, juntament amb altres alcaldes del Baix Llobregat i l’Anoia, ha demanat al Departament de Justícia de la Generalitat l’inici de les obres per millorar les instal•lacions dels jutjats de Martorell, en una reunió mantinguda amb responsables de Justícia.

Les instal·lacions dels set jutjats de Martorell es troben en una situació precària pel mal estat dels espais que ocupen, des de fa 24 anys, en els locals de sis edificis situats al passeig del Sindicat i l’avinguda Pau Claris, que presenten diferents deficiències: filtracions d’aigua, locals amb el sostre apuntalat per deficiències en l’estructura, sortides d’emergència tapiades i espais inaccessibles per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

Els darrers anys s’han realitzat diverses revisions i la Generalitat invertirà 8 milions d’euros per a la creació d’una nova Ciutat Judicial del Baix Llobregat Nord, que s’ubicarà en un solar de Can Carreras, al costat l’Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Martorell, i que entrarà en funcionament l’any 2024, segons les previsions.

 

També és previst el trasllat provisional dels jutjats 4, 5 i 7 a un altre edifici durant l’any 2020, que encara s’ha d’adequar per acollir les instal·lacions de Justícia.

 

Exigim una intervenció inmediata

Des de l’Ajuntament d’Abrera exigim una intervenció immediata i urgent. Com ha explicat l’alcalde, Jesús Naharro, “Particularmente desde Abrera resaltamos que el Registro Civil no es accesible para la ciudadanía y esto conlleva muchos problemas. Exigimos que se haga una intervención urgente y rápida para subsanar esta deficiencia”.

 

“Entendemos que la justicia tiene que ser un servicio de calidad para todos los vecinos y vecinas. Los juzgados de Martorell pueden ser los más precarios de Catalunya y nosotros exigimos que esta solución se haga lo más rápido posible. Ya tenemos partida presupuestaria consignada y vigilaremos que se hagan las obras lo antes posible”, ha afegit l’alcalde.

 

Els jutjats de Martorell donen servei a nou municipis de les comarques del Baix Llobregat i de l’Anoia, amb 135.000 habitants.  

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies