Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 03/08/2021 | 18:04 h

NOTÍCIES

  • Segon Pla d'Ocupació Local 2017

Busquem 6 oficials de tercera de Brigada amb destinació a neteja i manteniment de parcs i jardins en el marc del Pla d’Ocupació per a col·lectius en risc d’exclusió social

24/7/2019

Des de l’Ajuntament d’Abrera iniciem un nou procés de selecció per la contractació laboral temporal de sis oficials de tercera de Brigada destinats a neteja i manteniment de parcs i jardins. El termini de presentació d’instàncies s'iniciarà el divendres 26 de juliol i finalitzarà el proper dijous 1 d'agost.

Les funcions bàsiques a desenvolupar són, entre d’altres, la neteja i el manteniment dels nostres parcs i jardins i totes aquelles que se'ls hi assigni posteriorment des del servei de la Brigada Municipal.

Requisits pels aspirants 
Les persones interessades han d’estar en situació d’atur i inscrits com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya. Estar inclòs/a en algun dels col·lectius en situació de risc d’exclusió social, especificats a l’apartat vuité de la base primera, inscrits a Serveis Socials municipals, prèviament a la convocatòria.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de les convocatòries hauran de presentar la seva sol·licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimecres també de 16.30 h a 19.00 h). El document de sol·licitud es facilitarà a les dependències municipals. Les instàncies es podran presentar des del divendres 26 de juliol i fins el proper dijous 1 d'agost.

 

Trobareu tota la informació a la secció Oferta d'Ocupació Pública d'aquesta pàgina web.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies