Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 31/07/2021 | 05:53 h

NOTÍCIES

  • pack estiu ràdio abrera 02
  • pack estiu ràdio abrera 01

Aconsegueix el “Pack d’Estiu de Ràdio Abrera” tots els divendres de juliol, al programa Fórmula Matí

11/7/2019

Si aquest estiu vols ser l’enveja de tots els teus amics i amigues no pots quedar-te sense el “Pack d’Estiu de Ràdio Abrera”! Un complet lot de productes exclusius de la nostra emissora amb els que podràs gaudir d’aquest estiu: bossa, tovallola, gorra, vano, mini ràdio, altaveu bluetooth i moltes sorpeses més!

Durant el mes de juliol, cada divendres de 8 h a 13 h, al programa “Fórmula Matí”, es regalaran tres “Packs d’Estiu de Ràdio Abrera”. Només heu d’estar atents a la programació, i quan el Jordi Quintana demani la vostra participació, trucar al 93 770 28 11. La primera trucada que entri en antena s’endurà el fantàstic “Pack d’Estiu de Ràdio Abrera”. Premi directe! Sense sorteig! (només s’admetrà un premi per persona durant tot el mes de juliol).

 

A l'agost més regals a "Viu l'Estiu" a la Piscina Municipal

I si aquest mes de juliol no tens sort, no passa res! A l’agost encara podràs aconseguir fantàstics regals exclusius de Ràdio Abrera al programa “Viu l’Estiu” amb la Gemma Vilallonga, que els dimecres 7, 14, 21 i 28 d’agost farem en directe des de la Piscina Municipal d’Estiu d'11 h a 14 h.

 

Aquest estiu, refresca’t amb Ràdio Abrera!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies