Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 15:33 h

NOTÍCIES

  • espectacle pirotècnic diables

Ens preparem per viure el Correfoc de la Festa Major 2019

25/6/2019

Una de les activitats més emocionants de la nostra Festa Major i que arrepleguen més veïns i veïnes, alhora que visitants d’altres poblacions de la comarca, és el Correfoc. A continuació et donem més detalls sobre els recorreguts d'aquest any, consells, etc. Gaudim del nostre Correfoc amb seguretat!

El proper divendres 28 de juny, des de les 22.45 h fins les 23.45 h aproximadament, es realitzarà el Correfoc per alguns carrers de la nostra vila. En concret, la rua de foc farà el següent recorregut:

 

Inici de la traca al carrer de Lluís Companys, pujarà per Casamada, continuarà per la plaça de la Creu, carrer Nou, de Sant Pere, del Mig, de la Font, Major, de la Florida, el Passeig de l’Església i finalitzarà a la mateixa plaça de l’Església.

 

Enguany comptarem amb la participació de la Colla de Diables i Dracs de Martorell i els Diables Keresus de Santa Coloma de Queralt com a convidats a la festa, a banda de la nostra Colla de Diables Bram de Foc d'Abrera.

 

Correfoc infantil

Aquest any podrem tornar a gaudir de l’actuació de la Colla Infantil Bram de Foc, el dia 29 de juny, de 21.30 h a 22.30 h. El recorregut serà semblant al del Correfoc tradicional:

 

S’iniciarà al carrer de Lluís Companys, continuarà pel carrer de Casamada, de la Creu, Major, de l'Era, Florida  i finalitzarà també al passeig i la plaça de l’Església.

 

En aquest correfoc infantil s'hi sumaran el grups Espurnetes Foc Foll de Bellpuig, els Polls Folls d'Esparreguera i la Targafera de Tàrrega, a banda dels amfitrions la Colla de Diables Infantil Bram de Foc d'Abrera.

 

Recomanem a tots els veïns i veïnes que no estacionin els vehicles en els carrers esmentats i protegiu les finestres, portes i balcons per evitar danys i molèsties. Podeu consultar més informació i consells sobre el nostre Correfoc 2019 fent clic aquí i al document adjunt a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Tots i totes els/les que formem part de l’Ajuntament d’Abrera us desitgem una molt feliç Festa Major!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies