Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 23/09/2021 | 21:40 h

NOTÍCIES

  • Piscina d'Estiu
  • Piscina d'Estiu Municipal
  • Reformem els vestidors de la Piscina Municipal d'Estiu

    + 1

  • Reformem els vestidors de la Piscina Municipal d'Estiu

Ja pots gaudir de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera!

17/6/2019

La Piscina Municipal d'Abrera (passeig de l'Església, 18) ha iniciat la temporada el diumenge 16 de juny passat. L'horari de les instal·lacions serà de dilluns a divendres de les 11 h a les 20 h i els caps de setmana i festius, de les 10 h a les 20 h. Gaudim de l'estiu a la piscina!

Si esteu interessats/des en els abonaments de la temporada 2019, que enguany presenten millores importants, podeu fer les vostres inscripcions al Centre Aquàtic Municipal (CAM). També trobareu el full d'inscripció  directament fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina. Hi ha abonaments familiars, individuals per edats i abonaments amb descompte per a persones amb discapacitat o ingressos reduïts.

Fins al 31 de juliol, a la recepció del CAM (passeig Estació 24, Bis – T. 93 770 51 00) es poden obtenir els abonaments en horari de dilluns a divendres de 8.00h a 21.30h, els dissabtes de 10.00h a 19.00h, i els diumenges de 10.30h a 13.00h.

Nous vestidors

Els usuaris i usuàries de la Piscina Municipal d’Estiu (Passeig de l’Església, 18) comptaran aquesta temporada amb unes instal·lacions millorades, amb vestidors nous. Des de l’Ajuntament vam iniciar el mes de febrer passat les obres, que formen part de diverses actuacions de millora de la Zona Esportiva d’Abrera.

A l’entrada hem eliminat les barreres arquitectòniques, hem millorat la pavimentació i l’enjardinament. A l’interior, hem redistribuït la zona de taquilles i els vestidors per millorar l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda. També hem adequat els vestidors i els serveis exteriors amb nous revestiments i paviments. També hem dotat l’espai de farmaciola, hem instal·lat noves dutxes exteriors i hem optimitzat la distribució dels magatzems. 

 

Més accessible

Des de la temporada 2018, la Piscina Municipal d'Abrera compta amb una destacada millora que afavoreix l'accessibilitat a l'aigua, amb la construcció en una de les piscines d'una rampa amb un deu per cent de pendent, paviment antilliscant i baranes de protecció a ambdós costats. La rampa facilita l'accés a la piscina a la nostra gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda.

 

Els vestidors de la Piscina Municipal d'Estiu també compten des de la temporada passada amb aigua sanitària calenta. L'aigua s'escalfa mitjançant un equip d’aerotèrmia, un sistema eficient i innovador de calefacció. L'aerotèrmia aprofita l’energia d'una font inesgotable com és l’aire, no necessita combustible, i permet estalvis de més d’un 75% respecte a altres sistemes elèctrics de climatització. A banda de l'estalvi energètic, contribueix a una reducció dels nivells globals de CO2.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us convidem a gaudir de la Piscina Municipal d'Estiu i la resta d'instal·lacions esportives. Fer esport és divertit, educa en valors i millora la nostra salut. Fem esport, fem Abrera!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies