Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 01/08/2021 | 22:03 h

NOTÍCIES

  • Educació - Escola Francesc Platón i Sartí
  • Escola Francesc Platón i Sartí

Normalitat a l'Escola Francesc Platón i Sartí del nostre municipi

7/6/2019

Es reestableix la normalitat a l'Escola Francesc Platón i Sartí, per l'alerta activada per un incident en una empresa del polígon dedicada a la neteja de cisternes amb productes químics. Destaquem la gran coordinació del centre escolar amb Protecció Civil d'Abrera, Policia Local i l'Ajuntament.

El tècnic de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Abrera ha informat que a les 12.25 h s'ha donat per finalitzat el confinament de l'escola. Els i les alumnes del centre han sortit de les aules i han marxat cap a casa o s'han dirigit al menjador escolar. El confinament s'ha fet com a mesura preventiva seguint els protocols establerts per aquests casos.

 

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat tres dotacions a l'empresa, han revisat les instal·lacions i han confirmat que no hi havia fuita. Segons les primeres informacions l’olor correspondria a un producte que s’utilitza en la neteja de les cisternes (acrilat d’etil).

 

Durant l'hora del pati, des de l'escola s'ha detectat una olor més forta de l'habitual i s'ha activat el protocol de confinament, A conseqüència de l'incident, dos alumnes i dues mestres han estat atesos per picor als ulls i a la gola.

 

L'alcalde en funcions, Jesús Naharro, ha destacat la ràpida actuació i coordinació, que ha fet possible que "davant un possible incident, la reacció de confinament hagi estat immediata. Hem pres totes les mesures per garantir la seguretat de tots els nens i nenes del nostre municipi". Escolteu les declaracions de l'alcalde en funcions a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Des de l'Ajuntament felicitem l'Escola Francesc Platón i Sartí, Protecció Civil i Policia local per la gran coordinació.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies