Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 02/08/2021 | 09:08 h

NOTÍCIES

  • Nou curs de ‘Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic’ dins el mòdul C del Certificat d’Acollida de la Generalitat

Al juny es realitzarà un nou curs de ‘Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic’

14/5/2019

Aquesta acció formativa es troba dins el mòdul C del Certificat d’Acollida de la Generalitat i està dirigit a totes les persones d'origen immigrant, empadronades a Abrera, amb necessitats d'acomodació a la societat d'acollida.

La formació es realitzarà els dies 7, 11, 12, 14 i 18 de juny en horari de 09.15 h a 12.15 h a la Casa de Cultura d’Abrera (C. Federico García Lorca, 17) i anirà a càrrec del tècnic de polítiques migratòries del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Breogán Valcárcel.

 

Aquesta activitat és fruit del treball realitzat al municipi des del punt d’atenció a les persones immigrades que té el Consell Comarcal del Baix Llobregat a Abrera, al Servei d’Acció Social de l’Ajuntament d’Abrera (C.Major, 3).

 

Les persones que realitzin el curs obtindran un diploma oficial vàlid pel Certificat d’acollida de la Generalitat de Catalunya.

 

Les persones interessades poden inscriure’s a través de l’adreça de correu electrònic fent clic aquí o al telèfon 93 685 24 00 extensió 634.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies