Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 21/06/2021 | 12:25 h

NOTÍCIES

  • Nits de Jazz i Jam Session
  • Nits de Jazz i Jam Session
  • Nits de Jazz i Jam Session

    + 1

  • Nits de Jazz i Jam Session

El cicle ‘Nits de Jazz’ continua amb el concert de Marcel Casellas Trio i una Jam Session molt participativa a la Casa de Cultura

17/4/2019

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Jazz, la Jam Session de l’Escola Municipal de Música d'Abrera es va fer juntament amb el concert de Marcel Casellas Trio, el primer espectacle del cicle Nits de Jazz 2019, que organitza l’Ajuntament d’Abrera.

El passat divendres 12 d’abril la Casa de Cultura d’Abrera va acollir un concert de jazz amb arrels mediterrànies on els ritmes i melodies autòctons com el contrapàs, la sardana, el ball pla i la rumba s’obrien a la improvisació del diàleg propi del jazz.

Seguidament diversos alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Abrera van poder tocar al costat dels músics del Marcel Casellas Trio. Va ser una bona oportunitat per al creixement del seu aprenentatge, un pont entre el món educatiu i el professional.

Alumnes d’instruments com la bateria, la guitarra, el baix, la veu, el piano, el saxo i el tible van interpretar temes tradicionals catalans com “La Manta al coll” o el “Ball Pla de Tírig” i d’altres jazz-rock estàndards com “Watermelon man” o “Girl from Ipanema”.

 

Durant el mes de maig hi hauran dues cites amb el jazz a Abrera. El divendres 10 de maig a les 22.00 hores a la Casa de Cultura tornarà el cicle Nits de Jazz amb Guillem Arnedo Band & Celeste Alías. Una banda que recupera el sabor del millor jazz vocal dels grans cantants com Sinatra, Holiday o Nat king Cole.

 

I tancant el cicle tots aquells que vulguin viure el jazz en primera persona estan convidats a participar a la Jam Session que tindrà lloc el divendres 17 de maig a les 22.00 hores també a la Casa de Cultura d'Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies