Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 15/05/2021 | 23:21 h

NOTÍCIES

  • Biblioteca Josep Roca i Bros

La Biblioteca Josep Roca i Bros tanca per vacances de Setmana Santa

16/4/2019

Amb motiu de la celebració de la Setmana Santa la Biblioteca Josep Roca i Bros (c.Federico García Lorca,17) també tanca les seves portes el proper dijous 18 d'abril.

La Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera romandrà tancada des del proper dijous 18 d'abril al dilluns 22 d'abril per vacances de Setmana Santa. Els usuaris i usuàries d'aquest equipament poden consultar el web de la biblioteca per a qualsevol consulta i més informació fent clic

 

Recordem que per motiu de la celebració de la Setmana Santa també està tancada l'Oficina d’Hisenda i Gestió Tributària d’Abrera fins al divendres 19 d'abril. Els usuaris i usuàries d'aquest organisme poden demanar atenció presencial però també tenen a la seva disposició el web i el call center trucant al 93.472.91.80 o a través de la següent adreça de correu electrònic.

 

I el Centre Aquàtic Municipal d'Abrera tancarà el proper divendres 19 i el dilluns 22 d'abril. La resta de dies el centre continuarà oferint la seva programació d'activitats habitual. 

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera es prega als afectats que disculpin les molèsties que els puguin ocasionar aquests tancaments.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies