Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 09/05/2021 | 07:58 h

NOTÍCIES

  • Ple Extraordinari celebrat l'1 d'abril de 2019

Els membres de les meses electorals de les eleccions del 28 d'abril rebran una notificació al seu domicili

2/4/2019

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir, aquest dilluns 1 d'abril, un ple extraordinari en què es va fer el sorteig públic per escollir els membres de les meses electorals per les eleccions Generals del diumenge 28 d'abril.

En total es van escollir un president, dos vocals, i dos suplents per a cadascuna de les 16 meses que hi haurà a Abrera. Dels 12.548 habitants d'Abrera, podran exercir el seu dret a vot 9.227 persones, 118 més que a les darreres eleccions les del Parlament del 21 de desembre de 2017. 

 

Les 16 meses electorals es repartiran de la següent forma: 5 a l’escola Francesc Platón i Sartí, 6 a l’Institut Voltrera, 1 al Casal Social del Rebato, 1 al mòdul electoral del carrer Aneto de Ca n’Amat, 2 al Casal Social de Can Vilalba i 1 al Casal Social de Santa Maria de Vilalba.

Després del sorteig, l’alcalde, Jesús Naharro, va llegir els noms dels presidents i presidentes de les setze meses electorals. Els interessats rebran la corresponent notificació al seu domicili.

 

El ple extraordinari del dilluns 1 d'abril passat es pot tornar a escoltar a Ràdio Abrera, que va retransmetre en directe la sessió, fent clic aquí i a l'APP de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies