Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 18/04/2021 | 21:17 h

NOTÍCIES

  • Procés de Preinscripció i Matrícula als Centres Públics d'Educació Infantil i Primària d'Abrera

Comença el termini de preinscripció i matrícula als centres públics d'educació infantil, primària i secundària d'Abrera

26/3/2019

El divendres 29 de març s'obre el termini de presentació de sol·licituds per a formalitzar la preinscripció i matrícula als centres educatius públics de segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys), primària (de 6 a 12 anys) i secundària (ESO) a l'Institut Voltrera per al curs 2019-2020.

A Abrera els grups que s'oferten per cada nivell són a l’Escola Ernest Lluch, 2 grups de P3 a 6è. A l’Escola Francesc Platón i Sartí, 2 grups de P3 a primer i 3 grups de 2on a 6è. A l’Escola Josefina Ibáñez, 1 grup de P3 a 6è i, a l’Institut Voltrera, 6 grups de 1r d’ESO i 5 grups de 2on a 4art d'ESO.

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha editat un tríptic informatiu sobre els centres d’educació infantil i primària a Abrera que recull totes les dades referents a la preinscripció i matrícula del curs 2019-2020. Podeu consultar el document fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta notícia.

 

Les sol·licituds es poden recollir a qualsevol de les escoles i al Servei d’Educació de l’Ajuntament (Rosers, 1). També les podeu descarregar al web del departament d’Ensenyament de la Generalitat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dimarts 9 d’abril.

Escoles d'Abrera
Els tres centres escolars tenen un horari lectiu pels matíns de 9 h a 12.30 h i de tarda de 15 h a 16.30 h, servei de menjador amb cuina pròpia, acollida al matí i a la tarda i activitats extraescolars organitzades per les respectives Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. A més, a l’Escola Francesc Platón Sartí hi ha servei de transport gratuït per als barris de Ca n’Amat, Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Sant Miquel.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies