Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 18/04/2021 | 20:31 h

NOTÍCIES

  • Felicitem l'Andrea Martin, guanyadora del concurs infantil de cartells del Carnestoltes 2019
  • Felicitem l'Andrea Martin, guanyadora del concurs infantil de cartells del Carnestoltes 2019

Felicitem l'Andrea Martín, guanyadora del concurs infantil de cartells del Carnaval 2019

18/2/2019

Després de la reunió celebrada el dimecres 13 de gener passat, el jurat del concurs infantil dels cartells del Carnestoltes, format per la comissió de Carnestoltes i l’equip de cultura del nostre Ajuntament, ha acordat escollir com a guanyadora a Andrea Martín Domingo, de l'Escola Ernest Lluch. Enhorabona Andrea! El teu cartell serà la base del cartell oficial del Carnestoltes 2019!

L’elecció ha estat molt complicada perquè la participació ha estat la més alta dels darrers anys. Més de 340 cartells! Des de la Comissió de Carnestoltes i l'Ajuntament d'Abrera felicitem els participants i agraïm la seva col·laboració en el concurs infantil de cartells de Carnestoltes 2019.

 

Exposició dels cartells

Si voleu veure tots els dibuixos que han participat en el concurs infantil de cartells de Carnestoltes estigueu ben atents perquè la propera setmana exposarem tots els cartells al Mercat Municipal (Rbla. del Torrentet, 16)

 

Ben aviat, Carnaval!

El divendres 1 de març iniciarem les activitats de Carnaval. Totes són gratuïtes. La plaça de Pau Casals acollirà a partir de les 16.30 hores l'espectacle infantil “Folkids” de la Cia. Pep López i Sopars de duro. Hi haurà xocolatada i coca per a tothom!

 

El dissabte 2 de març us esperem a la gran Rua de Carnaval, amb concurs de disfresses. Ens trobarem a les 16 hores al parc de Can Morral per iniciar la rua pels carrers d'Abrera fins a la plaça de Pau Casals, on lliurarem els premis del concurs, que inclou les categories següents:

 

1a. De 0 a 7 anys

2a. De 8 a 12 anys

3a. De 13 en endavant

4a. Comparses

 

Pots inscriure’t de dues maneres:

Envia'ns per email el document d'inscripció (descarrega't el document fent clic aquí) a l'adreça cultura@ajuntamentabrera.cat. Posteriorment us confirmarem la inscripció i us enviarem el dorsal corresponent.

 

Vine al Centre Polivalent (Despatx de Cultura, 3a planta - Pl. Rebato, 1), de dilluns a divendres els dimecres de 16.30 h a 19.15 h.

 

La festa continuarà el diumenge 3 de març amb l'activitat infantil "Per Carnaval fem l'animal", que tindrà lloc a la plaça de Rafael Casanova a partir de les 12 hores. La companyia Marc Oriol ens oferirà un espectacle d'alegria i il·lusió on tothom pot participar-hi.

 

Carnestoltes als barris

 L’associació de veïns de Can Vilalba avança el Carnaval i celebrarà aquest dissabte 23 de febrer un mercat ambulant benèfic i una fira d’entitats de les 10.00 h a les 16.00 h al recite del Casal Social de Can Vilalba (Avda. Circumval·lació, 3). A partir de les 17.00 h hi haurà desfilada de Carnaval, una xocolatada i el lliurament del premis.

 

Al barri de Ca n’Amat, el dissabte 2 de març de les 20.00 h a les 03.00 h l’Associació de Veïns de Ca n'Amat 2001 celebrarà una Festa de disfresses al Casal de Ca n'Amat (c. Sant Esteve, 47 Sant Esteve de Sesrovires). L'activitat serà un sopar amb els veïns que es vulguin disfressar i hi haurà música per amenitzar la nit. Aquest any el tema serà la pel·lícula "101 Dàlmates". Les begudes i el menjar l'han de portar els veïns de casa. L’espai té un aforament limitat a 200 persones.

 

El Rei Carnestoltes espera que aquest any sigueu molt participatius. No hi falteu!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies