Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 18/05/2021 | 05:13 h

NOTÍCIES

  • Punt de votació assistida dels Pressupostos Participatius 2018 al mercat del dimarts
  • Punt de votació assistida dels Pressupostos Participatius 2018 al mercat del dimarts

Punt de votació assistida dels Pressupostos Participatius 2018 al mercat del dimarts

12/11/2018

Diversos veïns i veïnes han pogut votar aquest matí, de les 10 hores a les 12.30 hores, en el mercat dels dimarts en el punt de votació assistida dels Pressupostos Participatius 2018, entre l'avinguda Generalitat i el passeig de l'Església. Els abrerencs i abrerenques han valorat positivament la iniciativa.

Fins el diumenge 25 de novembre, els veïns i veïnes d’Abrera podem votar una de les 12 propostes dels Pressupostos Participatius, que han presentat la ciutadania i que reuneixen els requisits establerts a les bases.

 

Trobareu l'enllaç fent clic aquí i a la pàgina d'inici.

 

 

A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) del nostre Ajuntament (plaça de la Constitució, 1) també us ajudarem i podreu votar al punt de votació assistida.

  

Els ciutadans i ciutadanes que han participat en el procés han presentat una proposta amb un cost màxim de 40.000 € + IVA. En total els nostres veïns i veïnes han presentat 50 propostes, de les quals 12 han passat a la fase de votacions.

 

Què són els pressupostos participatius?
És un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera decidim el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2018.

 

Més informació a la secció Abrera Participa!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies