Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 17/04/2021 | 08:06 h

NOTÍCIES

  • Setè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Estètica Rosana
  • Setè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Nacho Flores
  • Setè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Farmàcia El passeig

Tens un establiment a Abrera? Participa en el vuitè Concurs d’Aparadors Nadalencs!

7/11/2018

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa als carrers i establiments del nostre municipi, des de l’Ajuntament d’Abrera organitzem un any més el concurs d’aparadors nadalencs. La temàtica serà la festivitat nadalenca.

En el concurs pot participar qualsevol comerç d’Abrera amb aparador o pàgina web segons la categoria a la qual es presentin. La inscripció és gratuïta. Es formalitzarà omplint una fitxa que podreu trobar pròximament en aquesta pàgina web i que s’haurà de lliurar al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera (rambla de Torrentet, 16, 1a planta, Mercat Municipal) fins al dijous 22 de novembre.

Aparadors amb distintius

En el moment de la inscripció es donarà un distintiu que haurà de col·locar-s’hi obligatòriament en els aparadors concursants en el període de durada del concurs. L’inici d’exposició dels aparadors serà el dilluns 3 de desembre i finalitzarà el dilluns 7 de gener.

 

Jurat especialitzat...

El jurat està format per un representant de l’Associació d´Empresaris i Comerciants d´Abrera que no participi en el concurs. Un representant de la Comunitat de Propietaris de Concessions Administratives del Mercat Municipal que no participi en el concurs. Un professional decorador i interiorista. Una tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera. I amb veu i sense vot, l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro Rodríguez, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín Cuesta.

 

... i popular

El concurs també comptarà amb jurat popular. Serà una votació oberta i es podrà votar mitjançant aquesta pàina web i la bústia dipositada a la primera planta del Mercat Municipal d’Abrera, del dilluns 3 de desembre a les 9 hores fins al divendres 14 de desembre a les 14 hores.

 

El jurat  valorarà l’originalitat, la creativitat i la innovació. La qualitat artística. La utilització de materials propis de l’activitat del comerç per a decorar l’aparador. La utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats. I l’adequació a la temàtica festiva. També es valorarà molt positivament que en la composició es facin servir elements que es venguin en el mateix establiment.

 

El veredicte del jurat es farà públic el dilluns 24 de desembre. L’Ajuntament d’Abrera donarà difusió del resultat del concurs a través dels mitjans locals com aquesta pàgina web. A més, es lliurarà un distintiu per posar a l’aparador on es reconegui el premi.

 

Premis

El concurs comptarà amb diversos premis:

Primer premi: 200 euros en metàl·lic, publicitat a Ràdio Abrera

Premi al millor aparador a la modalitat de  reciclatge: 100 euros en metàl·lic, publicitat a Ràdio Abrera .A aquesta modalitat, participarà com a jurat un tècnic de medi ambient, per poder assessorar.

Premi a la millor pàgina Web/ xarxes nadalenques: 100 euros en metàl·lic, publicitat a l’emissora de ràdio municipal.

Premi popular: El jurat serà popular i podrà participar i votar mitjançant aquesta pàgina Web de l’Ajuntament d’Abrera i la bústia dipositada al Mercat. Aquest premi està dotat de publicitat a Ràdio Abrera.

Tots els premis en metàl·lic estan subjectes a retenció del 15%. Cada establiment pot estar premiat només amb un premi, el de més categoria en cas de tenir dos.

 

Més informació al Departament de Promoció Econòmica:

Rambla Torrentet, 16, 1a. planta (Mercat Municipal)

Telèfon: 937700102   Fax: 937701736

estebanjn@ajuntamentabrera.cat

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies