Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 19/03/2019 | 04:50 h

Educació > ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  • EMM instruments
  • EMM petits alumnes
  • EMM audició R. Llull

    + 2

  • EMM auditori
  • EMM Plaça Pau Casals

Pràctica musical individual i col·lectiva

 

Abrera compta amb una escola d'ensenyaments musicals on es cursen estudis no reglats. Té la intenció de posar a l'abast de la ciutadania (petits i grans) les eines per accedir a la pràctica musical. Amb un instrument o a través del cant, l'oferta educativa s'organitza a l'entorn de la pràctica musical individual i col·lectiva, potenciant l'aprenentatge en grup.

 

 

Escola Municipal de Música

 

Director: Jordi Campos

aulademusica@ajuntamentabrera.cat

Centre polivalent · Plaça Rebato, 1

Telèfon 93 770 27 02

Cap d'estudis: Jordi Sucarrats

Horari de direcció: Dilluns de 18.30 a 20.30 h · Dimecres de 17 a 19 h · Dijous de 17 a 18.30 h
Horari del cap d'estudis: Dimecres de 16.30 a 17.30 h
Horari de secretaria: De dilluns a divendres de 17 a 20 h 

 

Objectius

 

El centre pretén posar la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran).

 

Aquesta oferta educativa es centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la nostra vila i l’entorn.

 

A la vegada, l’escola ofereix la preparació necessària a aquells alumnes que volen continuar l’estudi de la música d’una forma professionalitzadora en d’altres centres com ara els Conservatoris, el Taller de Músics, l’Aula de música moderna...

 

A més, sempre col·labora amb projectes d'altres regidories (Acció Cultural i Patrimoni, Educació...).

 

Oferta educativa

 

El centre ofereix cursos de música a partir dels 4 anys amb programes educatius per a infants, joves, adults i gent gran. Ofereix també tallers de curta durada per a joves i adults.

 

Especialitats instrumentals: Violí, Viola, Violoncel, Piano, Guitarra, Cant, Flauta travessera, Trompeta, Trombó, Saxòfon, Tenora, Tible, Acordió diatònic, Guitarra elèctrica, Baix elèctric i Bateria.

 

Tallers: Teatre Musical, Percussió, Improvisació, Informàtica musical, Sonorització i Enregistrament, Ear training, Lectura musical, Audició i Composició.

 

Història

 

L’actual Escola Municipal de Música és l’hereva d’una escola d’iniciativa privada creada en el marc d’una associació anomenada Aula de Música d’Abrera. Aquesta iniciativa fou la d’un petit grup de músics vinculats a la vila d’Abrera que constituïren l’embrió de l’escola actual.

 

El 2002 l’escola passa a ser municipal i el 2008 obté l’Autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

SERVEIS > Educació > Escola Municipal de Música
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25