Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 18/01/2019 | 00:16 h

NOTÍCIES

  • L’Autoescola MesVial entrega 15 ordinadors nous a l’Institut Voltrera

L’Autoescola MesVial entrega 15 ordinadors nous a l’Institut Voltrera

17/5/2017

L’Autoescola Mesvial Formació de Conductors va donar el 15 de març passat quinze sistemes informàtics complets a l'Institut Voltrera d'Abrera. El gerent de l'autoescola, Jesús Lázaro, va formalitzar el traspàs dels ordinadors en una reunió celebrada amb el director de l'institut, Francesc Rodríguez.

En total, són quinze ordinadors complets, que procedeixen directament de les aules de l'autoescola situada a Abrera. Les reformes de millora realitzades en aquesta han permès la instal·lació de nous ordinadors tàctils, que faciliten l'aprenentatge dels futurs conductors i oferir un servei més actualitzat i eficient.

El grup Autoescola Mesvial Formació de Conductors compta amb tres centres ubicats a Abrera, Esparreguera i Sant Andreu de la Barca. El gerent de l'empresa, Jesús Lázaro, és veí d'Abrera i per aquest motiu va voler fer entrega dels equips informàtics a l'institut del nostre municipi.

L'Institut Voltrera d'Abrera va agrair la donació i ha instal·lat els nous equips informàtics a les seves aules perquè els alumnes del centre puguin fer-ne ús.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25