Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 12:09 h

NOTÍCIES

  • Participem a la 12a Fira d’Oportunitats amb un stand del projecte educatiu d’Abrera (PeA)
  • Participa al I Fòrum Educatiu d’Abrera!
  • Participa al I Fòrum Educatiu d’Abrera!

Participa al I Fòrum Educatiu d’Abrera i mira el vídeo que han realitzat 55 veïns i veïnes del municipi!

16/5/2017

La Casa de Cultura acollirà el proper dissabte, 20 de maig de 2017, a partir de les deu hores el I Fòrum Educatiu d’Abrera, que forma part del Projecte educatiu d’Abrera (PeA). Aquesta és una iniciativa participativa que impulsem des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Abrera per millorar l’educació avançant cap a una vila educadora.

Durant aquest curs 2016-2017, s’ha fet tot el procés de diagnosi de la realitat socioeducativa del municipi analitzada des de diferents perspectives (dades sociodemogràfiques, dades escolars, recursos educatius i visions de la ciutadania). Les visions de la ciutadania s’han recollit mitjançant tallers participatius i qüestionaris en què tothom ha pogut dir-hi la seva (infants, entitats, directors de centres educatius, polítics…). També s’han format dos grups: el grup impulsor (ciutadans implicats) i el grup motor (tècnics municipals) que han anat treballant el projecte.

 

Ara, el fòrum
Després de la jornada participativa del mes de novembre, en què van participar-hi una trentena de ciutadans, fem una nova jornada: el I Fòrum educatiu d’Abrera. En el fòrum, primerament, el grup impulsor presentarà les línies de treball acordades i després, en petits grups, els participants prioritzaran les línies que voldrien treballar per a cada àmbit del PeA el curs 2017-18 (àmbit escolar/àmbit fora escola/àmbit formació adults/àmbit vila educadora).

Després, els participants es posaran en grups a fer propostes de projectes que incloguin la participació i els representaran gràficament. Finalment, es presentarà molt breument cada projecte i tots els participants podran votar dos d’entre tots els projectes. Com a resultat del fòrum, es tindrà la priorització de projectes feta pels ciutadans que, posteriorment, valorarà l’Ajuntament d’Abrera (polítics i tècnics) per acordar quin o quins projectes es treballaran el proper curs.

 

Mira el vídeo del PeA!

En l’enllaç que trobaràs a la part inferior d’aquesta pàgina podràs veure el vídeo que hem preparat sobre el Projecte educatiu d’Abrera. És un vídeo de tres minuts, amb 22 frases sobre educació, realitzat amb 55 persones que són referents educatius a Abrera. Fes-lo córrer entre els teus contactes! I vine al I Fòrum educatiu d’Abrera!


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar
  • Mira el vídeo que hem preparat del PeA!

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25