Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 10:17 h

NOTÍCIES

  • Ens reunim amb la consellera de Dones i Gent Gran del Consell Comarcal, Vicky Castellanos
  • Ens reunim amb la consellera de Dones i Gent Gran del Consell Comarcal, Vicky Castellanos

Ens reunim a Abrera amb la consellera de Dones i Gent Gran del Consell Comarcal, Vicky Castellanos

15/5/2017

La sala de juntes de l’Ajuntament d’Abrera va acollir dimecres, 10 de maig, una reunió entre la consellera de Dones i Gent Gran del Consell Comarcal, Vicky Castellanos, la regidora de Dones i Igualtat, Montse Navarro, la tècnica de Dones i Igualtat, Ma. Rosa Valor, i Ma. Amor Rodríguez, coordinadora de l’Àrea d’Igualtat de Gènere.

L’objectiu de la trobada va ser analitzar i estudiar  la millora del Servei d’Informació i Atenció a les Dones Baix Llobregat, SIAD. Aquest és un servei gratuït, adreçat a les dones de diferents municipis (Sant Esteve de Sesrovires, Palleja, Castellví de Rosanes, Collbató...)  i ofereix informació, assessorament, primera atenció i acompanyament, si s’escau, amb relació a l’exercici dels drets de les dones en tots els àmbits relacionats amb la seva vida laboral, social, personal i familiar.

Serveis que ofereix

Atenció psicològica: atenció personalitzada a les dones que presenten situacions de necessitat o crisi derivades de la seva condició de dona, especialment les que pateixen o han patit violència masclista.


Assessorament jurídic: consell legal sobre els drets de les dones i les qüestions legals que es plantegen sobre casos de dret de família, maltractaments, conflictes de propietats, drets laborals, conflictes penals, assetjament sexual, maternitat, matrimoni, parelles de fet, etc.

 

Contacte

Regidoria de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera

Carrer Major, 3. Tel. 93 770 29 11

Horari: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i dimecres de 15.30 a 19.00 h


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25