Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 15:09 h

NOTÍCIES

  • Els centre educatius del municipi presenten els seus projectes per impulsar les noves tecnologies i la comunicació
  • Els centre educatius del municipi presenten els seus projectes per impulsar les noves tecnologies i la comunicació

Els centre educatius del municipi presenten els seus projectes per impulsar les noves tecnologies i la comunicació

17/5/2017

Des de l’Ajuntament d’Abrera impulsem projectes innovadors i tecnopedagògics a les escoles i a l’institut amb el suport de la Diputació. Dilluns 8 de maig es va celebrar, a Barcelona, la cloenda del projecte Impuls TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), en la que quatre centres educatius del nostre municipi van presentar els seus projectes de millora.

Del municipi van estar presents a l’acte dotze persones dels diferents centres, acompanyats per la tècnica d’educació municipal. En total van presentar els seus projectes 13 centres educatius.

 

Formació

Durant gairebé tot el curs, des del mes de novembre, membres dels equips directius i altres persones amb responsabilitat pedagògica han rebut formació, durant 30 hores, per a la millora educativa a través de l’ús eficient de les TIC. La finalitat de la formació ha estat la de implementar un projecte d’innovació de centre a partir de la capacitació i l’acompanyament dels participants. 

 

Projectes de les escoles

Concretament, el projecte de l’Escola Josefina Ibáñez és un nou disseny de la seva pàgina web per tal que sigui més funcional, útil com a eina de comunicació i per potenciar la participació de la comunitat educativa. L’Escola Ernest Lluch, amb el seu projecte, vol desplegar les competències digitals a l’escola mitjançant l’espai Google Apps, començant per 6è i progressivament continuant amb la resta de cursos. L’Escola Francesc Platón i Sartí ha elaborat el projecte TAC de centre amb la intenció de treballar diferents eines (vídeo, imatge, àudio i aplicacions en xarxa). I l’Institut Voltrera ha centrat el seu projecte a millorar la imatge del centre i la comunicació amb tots els agents educatius, a través del web, blogs…

 

Els diferents projectes s’aniran implementant progressivament i, clarament, possibilitaran fer més visible la gran tasca que es fa als centres educatius.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25