Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 02/07/2020 | 13:47 h

NOTÍCIES

  • Oficina d'Atenció Ciutadana. Ajuntament d'Abrera

Procés de selecció d’un/a educador/a social i borsa d’oficials de segona administratius/ves

10/5/2017

Des de l’Ajuntament d’Abrera hem obert aquest dimarts, 9 de maig, el termini de presentació de sol•licituds per formar part de dos processos de selecció, per cobrir una plaça d’educador o educadora social i per crear una borsa d’oficials de segona administratius/ves.

El termini d’inscripcions per l’oferta d’educador/a social estarà obert fins el proper dijous 18 de maig. Es requereix títol de grau o diplomatura en Educació Social i nivell de suficiència de català C1. Entre les funcions a realitzar hi ha detectar i prevenir situacions de risc social i/o d’exclusió, sobretot en l’àmbit de la infància i adolescència; crear i desenvolupar accions i intervencions socioeducatives, atendre les demandes dels usuaris en relació a necessitats socioeducatives i familiars, o orientar i assessorar en relació als recursos socials, educatius i laborals entre d’altres.

Les inscripcions per la borsa d’oficials de segona administratius/ves es poden presentar fins el proper dilluns 29 de maig. Es requereix estar en possessió d’ESO, Graduat Escolar o FP de primer grau i nivell suficiència de català C1. Les funcions a realitzar seran tasques de suport administratiu bàsic, sobre expedient físics o electrònics, processos administratius, i donar informació bàsica i orientar telefònicament i presencialment sobre tràmits i serveis entre d’altres.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de la convocatòria hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30h a 19.00h). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals i en aquesta pàgina web.

 

Trobareu tota la informació relacionada amb aquestes convocatòries a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25