Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 19/01/2019 | 17:42 h

NOTÍCIES

  • Carrer Francesc Layret
  • Carrer Francesc Layret
  • Plànol de situació

Obres per millorar el paviment del carrer Francesc Layret, a la rotonda del Rebato, i a l’avinguda de Ca n’Amat

5/5/2017

Després de diverses reunions entre l’Ajuntament d’Abrera i el Ministeri de Foment, s’estan executant les obres de reparació del paviment asfàltic al carrer Francesc Layret, a la rotonda del Rebato, en el tram de baixada sota el pont de l’autovia A-2, i de reposició d’una peça prefabricada del pont.

La reparació del pont afectarà el carril de sortida a l’A-2, direcció Barcelona. L’asfaltatge s'ha realitzat aquest dijous, 4 de maig de 2017, i la reparació del pont durarà dues setmanes.

Des de l’Ajuntament vam demanar al Ministeri de Foment la realització d’aquestes actuacions en una reunió mantinguda el 20 d’abril passat, que va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Jesús Naharro, el regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis, Albert Roca, el cap del departament d’Urbanisme, Territori i Medi Ambient, Antoni Muñoz, el cap de la demarcació de carreteres de l’Estat a Catalunya, Lluís Bonet, l’enginyer d’obres de la demarcació, Ramón Juanola, i l’enginyer tècnic de la demarcació, Llorenç Torruella.

 

Obres a l’avinguda de Ca n’Amat

Així mateix, invertim en la seguretat i millora de les nostres vies públiques. Des de la Regidoria d’Obres i Serveis, reparem un tram de paviment malmès entre els carrers Can Noguera i Darwin. Aquest divendres, 5 de maig, a partir de les 15:00 hores, hi haurà pas alternatiu de vehicles a l’avinguda de Ca n’Amat per tal de reparar aquest tram. La previsió és que a les 19:00 hores es restableixi la circulació en ambdós sentits de l’avinguda de Ca n’Amat.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera preguem que disculpeu les molèsties.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25