Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 09/07/2020 | 17:12 h

NOTÍCIES

  • Preinscripcions a l´Escola Municipal de Música d’Abrera

Preinscripcions a l´Escola Municipal de Música d’Abrera

4/5/2017

Aquesta setmana s’ha iniciat el procés de preinscripció per estudiar a l’Escola Municipal de Música d’Abrera pel curs 2017-2018. El període de preinscripció estarà obert fins el proper 26 de maig i les matrícules es realitzaran del 19 al 26 de juny.

L’Escola Municipal de Música (Pl. Rebato,1. Centre Polivalent) pretén posar la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran). 

Aquesta oferta educativa es centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la nostra vila i l’entorn.

A la vegada, l’escola ofereix la preparació necessària a aquells alumnes que volen continuar l’estudi de la música d’una forma professionalitzadora en d’altres centres com ara els Conservatoris, el Taller de Músics, l’Aula de música moderna...

A partir dels 3 anys

El centre ofereix cursos de música a partir dels 3 anys amb programes educatius per a infants, joves, adults i gent gran. Ofereix també tallers de curta durada per a joves i adults.

 

Trobareu més informació sobre l’Escola de Música d’Abrera a la pàgina d’Educació, al telèfon 93770 27 02 de 17 a 20h o enviant un mail a aulademusica@ajuntamentabrera.cat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25