Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2019 | 19:29 h

NOTÍCIES

  • Servei de Mediació al Casal d'Avis
  • Presentació del Servei de Mediació al Casal d'Avis
  • Reunió del Servei de Mediació amb els equips directius dels centres educatius públics del municipi

El Servei de Mediació es reuneix amb els equips directius dels centres educatius públics del municipi i visita el Casal d’Avis

4/5/2017

La mediadora municipal i responsable del Servei de Mediació Ciutadana, Jessica Ahaik Cecilia, es va reunir el dimecres 26 d’abril amb els equips directius dels Centre Educatius públics d’Abrera per oferir la col•laboració del servei municipal.

En aquesta reunió, que també va comptar amb l’assistència de la tècnica Municipal d’Educació de l’Ajuntament, Maria Edo, la mediadora va oferir la col·laboració entre el servei i els diferents centres per contribuir a la creació de la cultura de pau, la gestió positiva dels conflictes i la mediació dins dels centres. L’objectiu d’aquesta reunió era informar de la creació d’aquest nou servei municipal, i apropar-lo als centres per donar suport.

Presentació al Casal d’Avis
Des del servei de Mediació Ciutadana estem realitzant tota una sèrie d’actes de sensibilització i difusió de la mediació, per tal de donar a conèixer aquest servei a la ciutadania d’Abrera. Per aquest motiu vam visitar el Casal d’Avis el mateix dimecres 26 d’abril per la tarda.

Aprofitant que hi havia programada una xerrada dins del Dimecres Gran (que té lloc l’últim dimecres de cada mes), vam explicar als assistents que és i per a que serveix aquest servei, que ara fa tot just un any es va inaugurar. També vam visitar i explicar a la resta de membres dels tallers de teatre, de Patchwork, costura... els beneficis d’utilitzar la mediació en la gestió dels conflictes. Tanmateix, vam convidar a tots i totes a utilitzar el servei de mediació, tal i com indica el tríptic informatiu del servei de mediació municipal: Tens un conflicte? Mediem.  


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA , Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25